Dronte 10

ved Knud Bjeld Eriksen

10. december 2008

 

60-årsdagen for "Menneskerettighedserklæringen" vil jeg gøre opmærksom på, at én af de allervigtigste menneskerettigheder - ytringsfriheden - overtrædes groft hér i landet og i vore nabolande i EU. Her hjemme er det jo den berygtede "racismeparagraf" med tilhørende stikkerorganisationer, det drejer sig om. To unge mænd skal udleveres til langvarige fængselsdomme i Tyskland, for rene og skære meningsforbrydelser, noget, de iflg. deres forsvarere, i værste fald kunne få en betinget dom på 6o dage for i Danmark. Så EU - med Tyskland som primus motor på dette modbydelige område - er vor nye Sovjetunion.

Læs om dette og meget mere i oversættelsen af mit foredrag 'Det anti-racistiske Europa som juridisk galehus' fra november 2008 i Memphis, USA om, hvordan denne helt afgørende rettighed, på en snigende måde, søges afskaffet for os, gennem EU og Tyskland, som de vigtigste drivende kræfter.

Jeg har gennem godt ét år haft lejlighed til at lære Dr. David Duke at kende som menneske og som en af verdens kendteste ledere af bevægelsen for hvide menneskers rettigheder. Det er min overbevisning, at hvides rettigheder over alt i den vestlige verden trædes under fode, og at vi kun kan skimte en redning fra Danmarks og Vestens undergang, ved at stå sammen med effektive ledere som Dr. Duke. At han hele tiden beskyldes for at være "racist" er jo blot den velkendte smøre, som vi må kunne klare. Jeg er i færd med at oversætte hans bog "Jewish Supremacism" (og her) til dansk, som formentlig bliver med titlen "Jødisk racisme". Jeg bringer her det kapitel, "Den jødisk ledede fremmedinvasion" , der bl.a. fortæller, hvorfor danskeres og europæeres menneskerettigheder er blevet underordnet indvandrerhorders rettigheder. Der er slet ikke plads til noget så ligegyldigt som danskernes "ytringsfrihed" i de jødiske racisters planer.

Jeg fortsætter med flere oversatte kapitler fra Douglas Reed: "Kontroversen om Zion", som en af verdens bedste baggrundsfortællinger, der bringer forståelse i disse angreb på Vesten (og dermed Danmark). Snart vil hele fortællingen kunne findes på dansk på www.controversyofzion.info

Endelig tillader jeg mig under 'Drontenyt' at genbruge nogle indlæg og kommentarer, jeg har lavet i medier eller andre steder. (NB: Jeg har den 2. marts 2009 medtaget et interessant tilfælde, 'Om X Factor'' af bortcensurering i medierne, når talen er om emnet 'jøder' og tillige mit blogindlæg 'Israels mål' om Gaza, mens denne massakre endnu er i erindring, og efter indlæggets bortcensurering fra det lille ræverøde rygklapperforetagende, www.avisen.dk. I dag, 2.3.2009, da mit blogindlæg 'Blachman er bare en god jøde' blev fjernet sammen med hele min blog, var indlægget i løbet af 2 døgn blevet læst af over 800, kommenteret af 59, som alle krævede det bortcensureret, og det stod som det næstmest læste - og mest debatterede blogindlæg ---------Lidt senere blev mine blogs "Drontenyt" på TV2 og Ekstra Bladet også censureret. Det var også indlæg om jøder og Israel, der forsvandt. Så meget for debat og ytringsfrihed!)

Den 10. december 2008

Knud Bjeld Eriksen

Dronte 10 - Indhold

Drontens forside