Drontenyt

Udpluk fra min deltagelse i debat af aktuelle emner

'Dronten var en venlig, lidt klodset stor fugl, der hverken ville eller kunne forsvare sig.
Den er uddød.
Dens ulykke var, at dens kød smagte så godt, og at den var dum nok
til at nære tillid over for vildt fremmede mennesker.'

'Dronten skal advare ved sit eksempel'

'Den vil fortælle DIG, at med mindre du i en vis fart tager aktivt del i befrielsen af Danmark
fra fremmedlobbyens jerngreb, vil der ikke være plads til dig og dine børn i det land,
du i dag tager for givet som dit fædreland'

Om rockere, indvandrerforbrydere, politi - og alle os andre

fra

DR1-redaktørernes blog .'Drontenyt' på 'TV2.dk' m.fl.

september 8, 2008 14:17

Ufatteligt, hvad vi danskere efterhånden må finde os i af 'kulturberigelse'.

En borgerkrig er jo tydeligt under opbygning, og danskerne vil uvægerligt blive modarbejdet af politikere i lovgivning (totalitær lovgivning, hovedsageligt rettet mod danskere), af politi (der har mere tid til at tage sig af overtrædelser af en absurd 'racismeparagraf' end hundredvis af fremmede forbrydere, der hærger gennem Nørrebro) og endelig medierne, hvor de gamle 68'-ere sætter dagsordenen.

Politikerne:

Er jo tydeligvis stik-i-rend drenge for et i stigende grad totalitært EU, en krigsgal amerikansk magtklike, og i alt øvrigt logrende eftersnakkere af mediernes u-danske dagsorden (multikultur, mere EU og globalisering)

Massemedierne:

Medierne går forrest i hyldesten af denne 'berigelse' . Al anden udlægning bortcensureres eller fordrejes af professionelle spineksperter.

Mange af disse er gamle '68-ere, som gik over til tilbedelse af 'multikultur' (i virkeligheden det modsatte af mangfoldighed i verden), da de tabte Sovjet-sutten ud af munden.

Politiet:

Og politiet................... Var det ikke politiet, der i den såkaldte 'rockerkrig' selv var hovedansvarlig for optrapningen af denne konflikt, ved ikke at standse kriminalitet og skyderier, de var blevet tydeligt advaret om (og de havde endda en hemmelig agent i miljøet)???

Mediernes -og politiets - enøjede fokusering på rockerne er meget mere end påfaldende. Det er jo bagateller, rockerne har lavet i forhold til de horder af fremmede forbrydere, der gennem de seneste årtier har fået lov at omdanne Danmark til en forbryderrede. Vi mangler med garanti ikke en gang den jødiske - undskyld - 'russiske' mafia herhjemme. I dag hørte jeg flere lave vittigheder om, at socialkontoret snart bliver nødt til at udstyre rockerne med kalashnikov'er, så de kan klare sig i konkurrencen med de talstærke og brutale fremmedbander.

Sikkert er det i hvert fald, at rockerne, som måske ikke er Guds bedste børn, men i hvert fald er vore egne, er ved at have en solid opbakning blandt mange almindelige danskere, der er trætte af landsforrædernes hærgen i politik og medier.

Jeg selv tænker på, om rockerne måske er de eneste tilbageværende mandfolk, de eneste rene efterkommere fra vikingerne?

Læs her, hvad jeg i øvrigt mener om fremmedkriminaliteten og vore politiske og medielønnede landsforrædere (og som jeg har sagt i 15 år):

http://www.thedodo.info/Dronte%201/Dron...
og
http://www.thedodo.info/Dronte%204/Dron...

venlig hilsen,

Knud Bjeld Eriksen

 

fra http://avisen.dk

'Indvandrere hærger rocker-gade'

9. september 2008 08:40 | af Knud Eriksen (KnudBjeldEriksen)
Det er en adskillige år gammel nyhed, at indvandrerbander har nærmest monopol på narkomarkedet - og også er meget aktive i handel med prostituerede. En hurtig tur på Google (og der kunne findes mange flere artikler) giver bl.a. følgende 3 år gamle nyhed.

http://www.bt.dk/article/20050613/krimi/106130212/

Og hvis politiet nu mener, at 100 hærgende indvandrere på Nørrebro ikke en gang har relation til konflikt med rockere, er det vel konflikt med ca. lige så mange kriminelle indvandrere fra andre bander - altså min. 200, blot i denne episode. Eller også mener politiet måske nu, at det blot er disse indvandreres natur at opføre sig sådan, når de hygger sig.

Under alle omstændigheder: Hvad i Herrens navn er meningen med at jagte rockere altid, når det er indvandrede forbrydere, der er problemet?

Kunne det være fordi også politiet er bange for indvandrerforbrydere, eller er de bange for, at pressen skal angribe dem for at være 'racister', hvis de passer deres job?

Flere og flere danskere undrer sig over pressens og politiets rolle i ødelæggelsen af Danmark. Det er svært at se logikken for almindelige mennesker, som ikke forestiller sig forræderi mod eget folk fra samfundets øverste ledere.

Læs lidt baggrund her:
http://www.thedodo.info/Dronte%201/Dron0102.htm

venlig hilsen

Knud Bjeld Eriksen

Drontenyt - Om jøder her og ude i verden
Drontenyt - Om Fogh, bøsserne m.fl. - og retsstaten
Drontenyt - Om debatniveau, bloggere, autonome og 'bedste avis'
Dronte 10 - Indhold

Dronte 10 - Lederartikel

Drontens forside