Drontenyt

Udpluk fra min deltagelse i debat af aktuelle emner

'Dronten var en venlig, lidt klodset stor fugl, der hverken ville eller kunne forsvare sig.
Den er uddød.
Dens ulykke var, at dens kød smagte så godt, og at den var dum nok
til at nære tillid over for vildt fremmede mennesker.'

'Dronten skal advare ved sit eksempel'

'Den vil fortælle DIG, at med mindre du i en vis fart tager aktivt del i befrielsen af Danmark
fra fremmedlobbyens jerngreb, vil der ikke være plads til dig og dine børn i det land,
du i dag tager for givet som dit fædreland'

 

Om bloggere, bedste avis, debatniveau og autonom pøbel m.m.

 

Blog: Drontenyt (denne blog spærret af www.avisen.dk efter mit sidste indlæg om X Factor, d.28.1)

v. Knud Eriksen (KnudBjeldEriksen)

Debatniveauet - Redox som pinligt eksempel

11. september 2008 20:08

Kære 'N'. Tak for dit råd om blogs - noget, jeg ikke har prøvet før. Jeg har straks taget det til mig, og du kan nu finde min blog her på 'Avisen', hvor jeg har anbragt nogle af mine længere indlæg, i lidt redigeret form. Har også i dag oprettet en blog - DRONTENYT - på

http://drontenyt.nationenblog.dk/ -

som jeg da gerne vil høre din mening om. Jeg synes, det var en spændende dag - 9/11 - at starte denne blog, og jeg har lavet et par længere indlæg, som skulle være et passende startskud dér. Nu må jeg se, hvordan det udvikler sig. Når jeg får lidt bedre tid, glæder jeg mig til at se lidt nærmere på, hvem mine medbloggere og kommentatorer er. Der er meget stor variation i kvaliteten af indlæg. Dine er jeg meget glad for at læse. Andre er som at række tungen ud ad vinduet mht. lærdom, og alt for mange har alt for små krav til sig selv, når de skriver. Det gør jo ingenting, at folk er uenige med mig eller dig. Det er faktisk ikke interessant at missionere for de allerede omvendte. Men det er vigtigt, at der er et gennemtænkt indhold, helst lidt klart udtrykt, og gerne med lidt nyt, man kan lære. Hvis et indlæg svarer til en spytklat eller en fuckfinger i intellektuelt niveau, bør personen bag gå i tænkeboks og komme frem med noget bedre. Jeg synes også, at det er tegn på modenhed og fair indstilling, at man retter påviste deciderede fejl og vitterlige injurier.

Jeg har her et aktuelt problem med nogle folk fra det såkaldte 'Researchkollektiv Redox', som har svinet mig til i en af deres artikler.

http://www.redox.dk/spip.php?article329 .

Jeg har forgæves prøvet at appellere til deres eventuelle samvittighed, ærlighed og mod. Jeg har bedt dem korrigere påviste fejl, se:

http://www.mosaisk.com/PRESSEMEDDELELSE_080618.htm og igen
http://www.mosaisk.com/PRESSEMEDDELELSE_2_Anmodning%20om%20berigtigelse%20020908.php

Desværre fortsætter de med at bagvaske mig og beholde den misvisende artikel på deres hjemmeside, og de kryber i skjul bag en postboksadresse på Frederiksberg.

Uanset om jeg skal mødes med dem i retten eller ej, tror jeg selv mere på en meget vidtrækkende debat- og ytringsfrihed, og jeg ønsker faktisk ikke at spilde tid på sådan noget. Jeg synes blot, at jeg her vil henlede debattørers/bloggeres opmærksomhed på, at Redox altså har vist sig at være sjusket i sin research og ikke engang være interesserede i at rette påviste, tydelige fejl.

Så ligger man, efter min opfattelse, for lavt i vandet, og bør tænke på, at man dels mister troværdighed blandt vennerne (hvoraf jeg tror der findes mere end et par stykker i disse debatter), og man er med til at bringe niveauet ned.

Det kan vel ikke være meningen, vel? Indlæg må meget gerne være stærke, hårdtslående, også meget gerne sjove, og for Guds skyld, informative!

Mentale spytklatter siger jo mere om den, der spytter, end den klatten skal ramme. Husk lige det, venner.

Venlig hilsen

Knud Eriksen

fra Blog: Drontenyt på 'Nationen' og 'Avisen.dk'

v. Knud Eriksen (KnudBjeldEriksen)

Ekstra Bladet landets bedste avis - men det siger ikke meget

10. september 2008 22:40

Til:

Ekstra Bladets chefredaktør - og
Debatredaktør for 'Ekstra Bladets journalistik'

Kære chefredaktør.

Selv om Ekstra Bladet er del af Politiken-imperiet, og derfor har den velkendte multietenisering af Danmark på programmet, kommer I tit med spændende oplysninger og guldkorn, som man så selv kan stykke sammen efter behov. (Og side 2-folkenes morsomme kommentarer lyser op i et formørket dansk medielandskab).

Når det er sagt, må jeg kommentere et par af dine sidste belæringer af os:

1) Om ‘ Nyhedsavisen ':

Hvorfor glemmer du dog Ekstra Bladets egne afsløringer af pengemændene bag ‘ Nyhedsavisen '. Så vidt jeg mindes, fandt I jo ud af, at det i høj grad var ‘russiske' penge, nærmere betegnet, gangsterpenge, nærmere betegnet jødiske gangsterpenge (oligarken Friedman, én af de 11 såkaldte oligarker (heraf de 10 jøder) som stjal over 50 procent af samtlige Ruslands resurser i 90'erne).

Nyhedsavisen startede således på et særdeles tvivlsomt grundlag, med en vanvittigt rig jøde, der havde forbindelse til organiseret kriminalitet, og som ønskede forretning og indflydelse i Danmark. Dernæst så man en stab med navne, der lød som gæsterne til et jødisk bryllup. Jeg nåede, lige inden avisens dødsrallen, at blive angrebet med et par artikler, som var meget lidt oplysende om mine aktiviteter, men som øjensynlig også blot skulle skræmme mig eller svine mig til.

Det kommer altså her frem, at du ikke en gang bruger din egen avis' vigtige opdagelser, hvis det skader jødiske interesser. Det er jo karakteristisk for Politiken og dens koncern gennem hele dens lange levetid, fra den spæde, jødisk dominerede start i slutningen af 1800-tallet.

De anti-nationale, anti-danske, anti-'hvide' budskaber er en gennemgående linie hos både Politiken og Ekstra Bladet. Jeg kunne sikkert tage aviserne en hvilken som helst dag og vise, i detaljer, hvor jødiske, anti-nationale og multietniserende dagsordener trænger igennem.

I er derfor ikke nyhedsorganer, men propaganda-højttalere

2) Jeg går ud fra, at også du står for dagens lederartikel (i dag, tirsdag den 9. september 2008).

Den lyder:

‘S vil øge indvandringen'

Du omtaler Socialdemokratiets ønske om at øge den offentlige husholdning betydeligt, og du refererer Morten Helweg Petersens spørgsmål: ‘Hvor skal hænderne komme fra'? til de mange foreslåede forbedringer. Du konkluderer:

‘Den eneste anden mulighed er, at Socialdemokraterne vil skaffe de mange tusinde nye hænder til sygehuse, daginstitutioner, ældrepleje og vejbyggeri ved at IMPORTERE ARBEJDSKRAFT. Altså at øge indvandringen. De kan jo ikke komme andre steder fra .'

Dette er typisk ræsonneren fra medierne generelt. Altid en ikke-dansk løsning. En multietniserende løsning. I ser intet forkert i, at danskerne bringes i mindretal i eget land! Og mister deres kultur, deres selvbestemmelse, deres leveområde, og i sidste konsekvens: udryddes som folk…………..

Hvorfor gør I - og du - ikke mere for at finde og kæmpe for alle muligheder for at løse problemer i Danmark, med danskerne som de, der skal løse problemerne: f.eks. langt bedre vilkår for børnefamilier, økonomiske belønninger for at få mange - danske - børn. Danskeres fortrinsstilling i alle forhold, jobs, lejligheder, skoler. Gå i flæsket på den juridiske perversitet ‘racismeparagraffen', der er grundlovsstridig, blot for at give dig en rød tråd at følge, og et sted at begynde. Hvis danskerne igen kan tale frit om alt det, der sker - eller burde ske - i deres land, vil du ikke komme til at mangle idéer mht. hvor også arbejdskraften skal komme fra.

Prøv som noget nyt: tænk dansk

Få evt. inspiration ved at læse min hjemmeside ‘ Dronten ' : http://WWW.THEDODO.INFO - som I ofrede et dobbeltsides angreb på, da den fremkom i 1997, og ellers har forbigået i dybeste tavshed

Venlig hilsen,

Knud Eriksen

 

Hjælper det at snakke og skrive?

15. september 2008 08:56
fra avisen.dk

Jeg synes bestemt, det har hjulpet at skrive om ulykkerne i landet. Du kan også vende det om. hvis ingen havde råbt op, tror du så, at medierne havde set problemerne selv?

Det var først i 1995, altså 9 ÅR efter starten på Den Danske Forening, at den første avis begyndte at råbe op. Det var Ekstra Bladet. Jeg tror, de kaldte den første artikelserie 'De Fremmede'. Så var der åbnet for den betændte byld, den undertrykte sandhed om katastrofen, der havde ramt landet ved masseindvandringen.

Jeg var fra 1993 med i læserbrevsskrivning. Det varede et år, med ca. 200 indlæg. Om lige det hjalp noget, ved jeg ikke, men det tror jeg afgjort. Hvis du er et fredeligt menneske med tro på civilisationens goder, er demonstrationer og offentlig skribentvirksomhed vel noget af det eneste, der er til din rådighed.

Men efter ca. 1 år kunne debatredaktørerne på bladene 'ikke finde plads' til mine indlæg. Jeg var endda meget ihærdig. Ringede til dem og diskuterede med dem, hvorfor de dog kunne finde plads til lange læserbreve om rene bagateller, men ikke noget om, at Danmark var ved at forsvinde som dansk og i mellemtiden blev omdannet til gangster-territorium.

Jeg blev aktiv i Den Danske Forening, og gjorde vel lidt gavn dér ved at skrive i bladet og holde nogle foredrag, men allerede i 1997 gik jeg ud af foreningen og startede internettidsskriftet 'Dronten'

http://www.thedodo.info

Min vigtigste opgave efter dette tidspunkt har været at gøre opmærksom på, at der findes fanatiske jøder i verden - og i Danmark - lige som der findes fanatiske muslimer. Deres religioner/ideologier er lige farlige, men de fanatiske jøders magt er langt, langt større end muslimernes. Og de gemmer sig bag muslimerne, kommer sjældent åbent frem. Det er blandt andet dem, der i USA nu hedder 'Neo-konservative', og de sidder som en kødrand omkring Bush, og er dem, der har startet Irak-krigen. De har intet med 'konservative' at gøre. Det er gamle Trotsky-tilbedere, der har udhulet Republikanernes parti indefra med et helt andet indhold end de traditionelt konservative dyder. 'Neo-concervatives' er en jødisk bevægelse med magt over verdens eneste supermagt.

Herhjemme er ledende jøder nogle af de mest aktive for at få omdannet Danmark til multietnisk kludetæppe. Derfor skal der lys på dem og deres aktiviteter. Jeg tror det er lykkedes i nogen grad, men det sker pt. over alt i verden, og vil snart blive det mest omdiskuterede emne, så vidt jeg kan dømme.

Da det kan være svært at trænge igennem de mange røgslør har jeg sat mig for at hjælpe med det gennem mine tre hjemmesider

http://www.thedodo.info
http://www.controversyofzion.info
http://www.mosaisk.com

med danske versioner.

Jeg kan faktisk allerede se, at det hjælper. Men der skal du nok have det større billede ude i verden med. Danskerne er for det meste i dyb søvn. Hjernevasket af medierne. Lammede. De seneste bandeuroligheder ser ud til at vække flere. Så har de brug for information om, hvad der er sket, mens de sov................

Venlig hilsen,


Knud Eriksen

 

Blogger for vores overlevelse

10. september 2008 10:37 | af Knud Eriksen (KnudBjeldEriksen)

Det er ikke arrogance eller mangel på ord, når jeg ikke altid skriver frem og tilbage i en debat, hvor nogen, mere eller mindre venligt, kommenterer noget, jeg har skrevet. Det skyldes mangel på tid og en anden prioritering.

I 15 år har jeg beskæftiget mig med fremmedinvasionen, den stigende totalitære statsmagt, tabet af grundlovssikrede rettigheder og verdensregeringens ubønhørlige fremmmarch som følge af mediernes og politikernes forræderi mod befolkningen.

Og bemærk: Det sker ikke kun i Danmark, men i hele Vesten.

Til N, G og A: Det er netop rigtigt, som I er inde på, i debatten om politiets manglende indsats over for fremmedkriminaliteten, at den almindelige betjent oftest er et velmenende menneske, der udfører sit arbejde bedst muligt og samvittighedsfuldt for at opretholde et civiliseret samfund med lov og orden. Han skal leve med, at hans uduelige politiske ledelse bl.a. laver en 'reform', som selv et barn havde kunnet regne ud ville blive en fiasko. Vi andre skal imidlertid leve med langt alvorligere virkninger af en uduelig eller forræderisk politisk ledelse.

Politiet -og herunder PET styres selvfølgelig politisk, og det var f.eks. allerede tydeligt, da den såkaldte 'Store Nordiske Rockerkrig' blev udråbt for en del år siden, at det netop var samtidig med, at fremmedkriminaliteten voksede stærkt og var ved at blive pinligt tydelig for den almindelige borger. Derfor blev alle sejl sat til i medierne og politiledelsen for at opreklamere denne rockerkrig, som jo -i forhold til, hvad vi nu ser af bandevæsen - var nærmest ren børnehaveleg. Rockerne blev bekæmpet som ved et militærslag, med særlovgivning, massive politistyrker og en overivrig presse, så man næsten ikke længere hørte om fremmedkriminalitet. Senere viste det sig så, at politiet SELV havde fremmet krigen ved ikke at reagere på sikre oplysninger om forestående angreb.

Sådan gøres det. Det er bare uhyggeligt, at der kan laves en så enig aktion mellem politikere, medier og politi, og at den samme vilje helt mangler, når det gælder de fremmedes hærgen. Hvad siger det om situationen?

HVAD nu hvis det dybereliggende mål for både denne seneste politireform er bestemt af endnu større planer. Så som opløsningen af Danmark som nation. Indførelse af en totalitær politistat, som man kendte den i Sovjet, afskaffelse af grundlovssikrede rettigheder, som vi nu ser det ske med 'Terrorpakken' , multietnisering af Vesten for at ødelægge de europæiske folks styrke og sammenhold.

Ja, med de nu kendte indvandringstal, fødselstal og forræderiske medier/politikere kender vi jo fremtiden ret nøje. Den hedder:

1) Miste rettigheder, blive skubbet til side i bl.a. jobs, boliger og lovgivning
2) Blive terroriseret af udenlandske bander og mafia og almindelig brutalisering af dagligdagen gennem voksende multi-kulti
3) Blive skubbet helt til side ved at blive en folkelig minoritet inden midten af århundredet. Blive stemt ned i eget land.
4) Blive udryddet som indianerne i Amerika eller nu tibetanerne.

Det er den slags ting, jeg i 15 år har prøvet at råbe op om, inden det var for sent, i mine (nu) tre hjemmesider

http://www.thedodo.info
http://www.mosaisk.com
http://www.controversyofzion.info

Da jeg har set i øjnene, at Danmark formentlig ikke står til at redde, med den sløve, hjernevaskede befolkning over for de stærke, forræderiske kræfter i medier og politik, er jeg i stigende grad gået i samarbejde med andre europæiske friheds-stemmer, for at give mit beskedne bidrag til at redde i hvert fald den vestlige civilisation. Selv en borgerkrig nu, mens vi endnu er flertallet i Danmark, ville blive meget blodig og vanskelig at vinde, fordi vore egne ledere faktisk er imod deres eget folk. Og om ret få år er den umulig at vinde, fordi vi da er mindretallet.

Knud Eriksen

Drontenyt - Om jøder her og ude i verden
Drontenyt - Om Fogh, bøsserne m.fl. - og retsstaten
Drontenyt - Om rockere, indvandrerbander, politi - og os andre

Dronte 10 - Indhold

Dronte 10 - Lederartikel

Drontens forside