Drontenyt

Udpluk fra min deltagelse i debat af aktuelle emner

'Dronten var en venlig, lidt klodset stor fugl, der hverken ville eller kunne forsvare sig.
Den er uddød.
Dens ulykke var, at dens kød smagte så godt, og at den var dum nok
til at nære tillid over for vildt fremmede mennesker.'

'Dronten skal advare ved sit eksempel'

'Den vil fortælle DIG, at med mindre du i en vis fart tager aktivt del i befrielsen af Danmark
fra fremmedlobbyens jerngreb, vil der ikke være plads til dig og dine børn i det land,
du i dag tager for givet som dit fædreland'

 

Om Fogh, Bendtsen, Espersen Mikkelsen -

og retsstaten

 

Blog: Drontenyt

v. Knud Eriksen (KnudBjeldEriksen)

Bendtsen går - Fogh bliver - lidt endnu?

10. september 2008 23:08

Så må vi jo blot håbe, at Fogh ikke når at få ledt os ind i flere internationale forbrydelser mod menneskeheden, inden han forsvinder til en eller anden international magtklub, hvor belønningen venter (NATO, EU, Bilderberg, Rothschild et.) . Det er vel for meget at håbe, at han bliver udleveret til Krigsforbryderdomstolen i Haag????????

(I den seneste irak-krig er der dræbt mindst 1,2 millioner irakere, langt flest civile, utallige kvinder og børn. I den første irak-krig dræbtes der yderligere en million irakere. I Afghanistan-krigen, i dag, er der dræbt et ukendt antal afghanere, muligvis millioner)

Og så må vi også håbe, at han ikke har 'lig i skabet', der gør, at han kan afpresses til flere forbrydelser mod menneskeheden, så som et angreb mod Iran. Læs:

http://www.thedodo.info/Dronte%208/Dron08_Foegh_og_boesserne.htm

Disse krige, som Danmark fører på den anden side af jordkloden - i 'selvforsvar' - har intet med Danmark - eller for den sags skyld - USA at gøre.

De føres ene og alene for Israels skyld. Den jødiske lobby i alle Vestens lande og Israel ville have disse krige. De bliver 'legitimeret' af USA's regering, Danmarks regering og SAMTLIGE JØDISK EJEDE MASSEMEDIER I VESTEN (Anslået 90 % af alle) med (afslørede) løgne om masseødelæggelsesvåben, terrorisme og Irans påståede ønske om at 'udslette Israel'

Og vi må yderligere håbe, at han - efter hans og hans forgængeres langvarige import af indvandrerbander - har en plan til afværgelse af borgerkrig,  som også tilgodeser danskerne - for en enkelt gangs skyld.

Venlig hilsen

Knud Eriksen

 

Blog: Drontenyt v. Knud Eriksen (KnudBjeldEriksen)

Bendt Betjendt Bendtsen til EU - Hvad med retsstaten, hr. Betjendt

10. september 2008 22:46

Ja, nu har 'Bendt Betjent' vel også gjort så meget gavn for de rige venner hos Konservative, han kunne overkomme.

Han har lagt grunden til en ruin for Danmarks økonomi, men skaffet friværdier, så det batter til dem, der havde nok i forvejen (det er jo også ganske enkelt partiprogrammet, og vennerne fra finansverden kunne hurtigt berolige ham og sige, at de afdragsfri evighedslån ikke ville få huspriserne til at stige..............................)

Nu må han absolut ned til lige så virkelighedsfjerne kammerater i EU-'parlamentet'. Ned til Poul 'uld i mund' Nyrup Rasmussen. Ned og lave flere racismelove, der kan trækkes ned over det utaknemmelige danske folk, der ikke fatter kulturberigelserne hurtigt nok, og må have lukket mundtøjet af samme grund.

Ned til Bent Melchior og Bashy Quraishy (jo, 'den talende baskerhue' huserer nu dernede, sammen med Bent (nej, ikke 'Betjent', den anden - overrabbineren, der 'gik på pension' - læs min artikel 'Den truede ytringsfrihed'

http://www.thedodo.info/Dronte%205/Dron05_1.htm )
og (engelsk)
http://www.thedodo.info/The%20Dodo/The_Dodo_Everyday_Fear_Report_DK.htm )

Men endnu mere interessant for os danskere er det, hvem der nu bliver justitsminister. Lene Espersen er pæn, ja, men på den post skal der jo mere til. En særlig fare for retssikkerheden i Danmark er det, at hun gik med til 'Den Europæiske Arrestordre' , som kan medføre, at danske borgere nu bliver udleveret til op til 5 års fængsel i Tyskland for simple 'meningsforbrydelser', der ikke er strafbare i Danmark.

Netop i disse dage står to nynazister til muligvis at blive udlevet til Tyskland for at have solgt såkaldt 'nynazistisk musik' (efter pressens og den tyske anklagers definition) til Tyskland.

Det er en rutsjetur ned ad civilisationens stige til middelalderens inkvisitions-retssager og heksebrændinger, som hendes inkompetence åbnede for. Lad os håbe, at den ny minister har mere end et godt udseende at byde på. Læs

http://blog.balder.org/?p=471 og
http://blog.balder.org/?p=473

Hils vennerne i EU, 'Bendt Betjendt Bendtsen'. Vennerne i DK tænker varmt på dig og dine mange 'kloge ord og gerninger'.

Venlig hilsen,

Knud Eriksen

Lene Espersen og terrorpakken

fra avisen.dk

9. september 2008 20:12 | af Knud Eriksen (KnudBjeldEriksen)

Lene Espersen mener, hun var særligt kvalificeret som justitsminister, fordi hun ikke havde forstand på jura. Interessant og originalt synspunkt, unægteligt, for en minister. Ud fra den logik duer hun jo ikke som økonomi- og erhvervsminister, når hun er økonom.

Mere interessant er det, hvem der nu bliver justitsminister. Det ser ikke ud til at være afgjort på dette tidspunkt. Lene Espersen er pæn, ja, men på den post skal der jo mere til.

En særlig ulykke, hun nåede at prakke danskerne på var, at hun gik med til 'Den Europæiske Arrestordre', som kan medføre, at danske borgere nu bliver udleveret til op til 5 års fængsel i Tyskland for 'meningsforbrydelser', der ikke er strafbare i Danmark. Hun har udtalt sig uldent om, at det ikke skulle kunne ske, men netop i disse dage står to nynazister til muligvis at blive udleveret til Tyskland for at have solgt såkaldt 'nynazistisk musik' (efter pressens og den tyske anklagers definition) til Tyskland. Det er en rutsjetur ned ad civilisationens stige til middelalderens inkvisitions-retssager og heksebrændinger, som hendes inkompetence åbnede for. Lad os håbe, at den ny justitsminister har mere end et godt udseende at byde på. Læs

http://blog.balder.org/?p=471 og
http://blog.balder.org/?p=473

Og 'Bendt Betjent' har vel også lavet så meget gavn for de rige venner hos Konservative, han kunne overkomme, så han må absolut videre med 'kors og stjerner på'. Han har lagt grunden til en ruin for Danmarks økonomi, men skaffet friværdier, så det batter til dem, der havde nok i forvejen (det er jo også ganske enkelt partiprogrammet, og vennerne fra finansverden kunne hurtigt berolige ham og sige, at de afdragsfri evighedslån ikke ville få huspriserne til at stige..............................)

Nu må han absolut ned til lige så virkelighedsfjerne kammerater i EU-'parlamentet'. Ned til Poul 'uld i mund' Nyrup Rasmussen. Ned og hjælpe med at lave flere racismelove, der kan trækkes ned over det utaknemmelige danske folk, der ikke fatter kulturberigelserne hurtigt nok, og må have lukket mundtøjet af samme grund. Ned til Bent Melchior og Bashy Quraishy (jo, 'den talende baskerhue' huserer nu dernede, sammen med Bent - nej, ikke 'Betjent', den anden, ham, der 'gik på pension' som overrrabbiner, for at tage ned til Bruxelles, hvor de europæiske jøders hovedkvarter/informationskontor for multietnisering af Europa ligger. Jøderne gemmer sig meget praktisk bag muslimerne og 'racismelove' til at knægte europæernes ytringsfrihed) læs min artikel 'Den truede ytringsfrihed':

http://www.thedodo.info/Dronte%205/Dron05_1.htm )
og (engelsk)
http://www.thedodo.info/The%20Dodo/The_Dodo_Everyday_Fear_Report_DK.htm

Hils dine nye venner i EU, 'Bendt Betjendt Bendtsen'. Vennerne i DK tænker varmt på dig og dine mange 'kloge ord og gerninger i lille Danmark'.

Venlig hilsen,

Knud Eriksen

Drontenyt - Om jøder her og ude i verden
Drontenyt - Om debatniveau, bloggere, autonome og 'bedste avis'
Drontenyt - Om rockere, indvandrerbander, politi - og os andre

Dronte 10 - Indhold

Dronte 10 - Lederartikel

Drontens forside