Drontenyt

Udpluk fra min deltagelse i debat af aktuelle emner

'Dronten var en venlig, lidt klodset stor fugl, der hverken ville eller kunne forsvare sig.
Den er uddød.
Dens ulykke var, at dens kød smagte så godt, og at den var dum nok
til at nære tillid over for vildt fremmede mennesker.'

'Dronten skal advare ved sit eksempel'

'Den vil fortælle DIG, at med mindre du i en vis fart tager aktivt del i befrielsen af Danmark
fra fremmedlobbyens jerngreb, vil der ikke være plads til dig og dine børn i det land,
du i dag tager for givet som dit fædreland'

 

Om jøder her -

og ude i verden

 

fra Avisen.dk (denne blog spærret af www.avisen.dk efter mit sidste indlæg om X Factor, d.28.1)

'Hade-hjemmeside mod jøder genopstået'

Artiklen handler om Mosaisk Upps, som jeg nu er ansvarlig redaktør for, og som genudkom efter nogle års pause.

Læs hele debatten. Jeg havde følgende kommentarer:

18. august 2008 16:42 | af Knud Eriksen (KnudBjeldEriksen)


Jeg er den person, artiklen omhandler, så lad mig da blande mig et øjeblik. Dette med at udnævne 'hadetale' og 'hadesider' og lave 'hadelove' er både barnligt, misvisende og meget ødelæggende for en ærlig snak om tingene. Zionisme og jødedom indeholder i øvrigt langt mere virkeligt had end I finder noget andet sted. Jeg tager blot mit medborgeransvar for udviklingen i Danmark og den øvrige verden så alvorligt, at jeg skriver og taler om det. Det burde flere gøre. Og vi finder os ikke i mundkurve, som f.eks. §266b, fra jødiske magtgruppers lobbyarbejde. Prøv at læse og lytte SELV:

http://blog.balder.org/?p=459
www.davidduke.com
www.thedodo.info
www.mosaisk.com

venlig hilsen

Knud Eriksen
www.controversyofzion.info

og

20. august 2008 22:00 | af Knud Eriksen (KnudBjeldEriksen)

Denne artikel er blot ét af de mange ubehjælpsomme forsøg på at svine folk til, uden at tage seriøs stilling til deres synspunkter. Alene www.mosasisk.com har knap 100 info-mættede sider, som der slet ikke tales om i artiklen. Min første info-side 'Dronten' på www.thedodo.info har hundreder af info-mættede sider med tankevækkende stof. Men det skal man ikke regne med, at journalister gider sætte sig ind i, når ordren lyder oppefra: Svin den og den til........

I dette tilfælde har jeg efterfølgende talt med journalisten, Ellen Stampe, der var en meget sympatisk person at tale med. Jeg havde ganske enkelt ikke set hendes henvendelse pr. e-mail til mig, da jeg ikke hænger ved min postkasse.

Problemet på Nyhedsavisen, når det drejer sig om jøder, er blot, at avisen vrimler med jødisk-klingende navne, at den er grundlagt med bl.a. millioner fra en jødisk 'Oligark' - hr. Friedman -(oligarkerne er de rigmænd, der stjal alle rigdomme i Rusland, da Sovjet brød sammen. 11 sådanne personer, hvoraf de 10 er jøder, ejer over 60% af Ruslands værdier, herunder aviser. Hr. Friedman er én af disse), og at det ikke er sandsynligt, at en ærlig artikel om dette emne kan komme fra en sådan avis. I øvrigt var den nuværende chefredaktør, Simon Andersen, så vidt jeg husker, den eneste journalist, der ringede til mig for 11 år siden, da jeg startede 'Dronten'. Vi havde en snak - husker ikke indholdet nærmere, men emnet havde så tydeligt hans særlige interesse - ingen artikel kom ud af det.

Jeg behandler, sammen med Dr. David Duke i radioprogrammet

http://www.stormfront.org/audio/stormfront_radio-dr_david_duke-08-18-08-knud_erikson.mp3

(og mere på)
www.davidduke.com

ytringsfriheden, dens trange kår i Danmar generelt, og især, når det drejer sig om jøder. Også 'Nyhedsavisens' interesser for mig omtales.

Venlig hilsen

Knud Eriksen

også

fra Avisen.dk

Anti-jødisk og - muslimsk hjemmeside politianmeldt

med andres - og her mine kommentarer. Læs hele debatten. Den er underholdende.

25. august 2008 11:23 | af Knud Eriksen (KnudBjeldEriksen)

Hører, at en pakistaner har politianmeldt en af mine hjemmesider:
WWW.MOSAISK.COM
- Tag og læs den selv, og se, om du mener, der findes noget at anmelde dér.

Men det er jo interessant at en meget højråbende og meget geskæftig muslim skal fortælle danskere, hvad de må sige i deres eget land!!! Men det er vel, hvad vi kalder 'kulturberigelse'.

Meget mere interesssant er det (og derfor denne hjemmeside og også mine to andre: 'Dronten' www.thedodo.info og www.controversyofzion.info) hvordan stærke jødiske grupper gemmer sig bag muslimernes succes med at give os mundkurv på, så vi heller ikke må sige noget om ekstremistiske jøder og Israel til sidst. Faktisk er det disse jødiske magtgrupper, som er de vigtigste bagmænd for de love i EU og Danmark, der skal knægte ytringsfriheden og skabe et nyt 'Sovjet' i Europa. Læs på 'Dronten' om 'Ytringsfrihedens fjender' og 'Den truede ytringsfrihed' (og nu: 'Det anti-racistiske EU som juridisk galehus').

Hør også min seneste radiosnak med David Duke om dette, og mere, på

WWW.DAVIDDUKE.COM -

og læs mere herom på f.eks.

WWW.BALDER.ORG

venlig hilsen,

Knud Eriksen

 

fra Blog: Drontenyt v. Knud Eriksen(knudBjeldEriksen)

'Det jødiske Spørgsmål' afgørende i Østrig

30. september 2008 15:33


'Det jødiske Spørgsmål' var helt fremme ved Østrigs valg forleden.

Siden december 2006 har der været krig på kniven mellem jødiske sekter i Østrig. Lige siden den anti-zionistiske rabbiner, Moishe Arye Friedman, fra den lille anti-zionistiske Wiener-menighed deltog i den omdiskuterede Holocaust-konference i Teheran. Dette kunne det etablerede jødiske – og pro-zionistiske - samfund i Østrig ikke tilgive ham.

Men da de ikke umiddelbart kunne skade ham selv yderligere – ikke fordi de ikke har forsøgt et utal af gange – valgte de at hævne sig på hans børn, der fra begyndelsen af 2007 blev holdt ude fra deres skole, den jødisk ortodokse 'Machsike Hadass' skole i Wien.

Trods utallige retskendelser imod skolen, og nu dagsbøder, der i alt er løbet op i 2 mio. Euro, ifølge overrabbiner Friedman, har børnene nu været uden skolegang i halvandet år.

ÖFP (Frihedspartiet i Østrig, der sammen med Jörg Haiders nye, konkurrerende parti, BZÖ, Alliancen for Østrigs Fremtid, opnåede 30 procent af stemmerne) krævede under det nylige valg, at staten greb langt mere effektivt ind over for dette lovløse jødiske samfund i Østrig. Dels skulle de ansvarlige skoleledere arresteres, dels skulle dagbøderne inddrives effektivt og omgående, dels skulle alle offentlige midler til skolen og dens moderorganisation, IKG, Israelitischer Kultusgemeinde, 'Det jødiske Samfund i Østrig', indefryses.

Sagen blev bredt kendt i offentligheden, og blev en vigtig faktor under valget, ifølge Friedman. Der opstod en ophidset stemning, og østrigerne så en fare i stridende jødiske sekter, og så den jødiske lovløshed som terrorisme imod staten, der inviterede til yderligere lovløshed og terrorisme fra muslimske kredse, der også havde demonstreret for egne sharialove, som skulle stå over Østrigs love og forfatning.

Hele retssamfundet i Europa var truet, lød argumentationen under valget. FPÖ holdt pressekonferencer og krævede høringer i parlamentet (Landtag).

Det organiserede, zionistiske jødesamfund i Østrig har endnu ikke rettet sig efter loven!

På det større, internationale plan, er 'Det jødiske Spørgsmål' ligeledes afgørende. Lige som Israel og ledende jødiske kredse blandede sig i det demokratiske Østrigs valg i 2000 og sikrede omfattende sanktioner mod landet, via EU, for at lade Frihedspartiet komme i regering, lyder truslerne nu igen, se her

Knud Eriksen
30.9.2008

Læs resten på min hjemmeside http:// www.mosaisk.com

Yderligere information om denne sag:
http://www.wienerzeitung.at/DesktopDefault.aspx?TabID=3941&Alias=wzo&cob=372986
(Dansk oversættelse af artiklen  http://www.mosaisk.com/Ingen_skole_i_18_maaneder.htm ) http://blog.balder.org/?p=354
http://blog.balder.org/?p=336
http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1222017408195&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull
http://www.ynet.co.il/english/articles/0,7340,L-3528361,00.html

 

15. januar 2009 (fra min blog 'Drontenyt' på www.avisen.dk (censureret bort 2.3.2009)

Israels mål

Krigen virker'

Sådan hedder en af de seneste israelske udtalelser om massakren på palæstinenserne i Gaza.

Et par korrektioner og kommentarer til dette og pressens dækning af uhyrlighederne i øvrigt kan jeg ikke afholde mig fra:

Pkt. 1) Det er ikke en krig, men en massakre på et stort  set hjælpeløst folk. Verdens medier ved dette fuldt ud, men lader som om….

Pkt. 2) Israel beder ‘verdenssamfundet' om ‘tid og ro til at gøre arbejdet færdigt' Kunne man forestille sig medierne give en sådan ro til en Hitler, som i dag ‘ville gøre arbejdet færdigt'? Eller kunne man forestille sig nogen anden stat end netop Israel have en sådan frækhed at spørge om det ..og få det??

Pkt.3) Der bliver aldrig ro i dette område. Palæstinenserne giver aldrig op, og de føder børn hurtigere end israelerne. Kun et folkemord og/eller en fordrivelse af palæstinenserne, som det skete i 1948-49 kan afgøre sagen. Derfor gør israelerne det så… og får lov, af først og fremmest USA.

Pkt.4) Der kunne have været langt mere ro omkring jøderne, dersom de havde modtaget et af de tidligere tilbudte sikre områder, de havde fået tilbudt.

De fik først tilbudt Uganda (af Storbritannien, i 1903). Det blev først accepteret, derefter afvist (1905) af zionisterne. Læs f.eks. http://www.thedodo.info/Dronte%2010/Controversybook_da_28.htm

Dernæst tilbød Storbritannien dem ganske vist Palæstina (1917). Men det var som et såkaldt ‘homeland' - et kulturelt fristed, ikke en stat, og med udtrykkeligt krav om, at den oprindelige befolkning ikke måtte lide overlast. Der var blot den yderlige hage ved det, at Storbritannien ikke ejede Palæstina (det gjorde Tyrkiet). Man tillod sig altså at give et andet folks land til et tredje folk, på trods af at man ikke havde noget at give! Læs f.eks. http://www.controversyofzion.info/Controversy-Book-Danish/Controversybook-da/Controversybook_da_35.htm

I 1928 blev et fristed, et selvstyret område, Birobidjan, oprettet til jøderne i Sovjetunionen. Det  var de dog ikke tilfredse med. Stedet findes endnu. Læs f.eks. http://www.birobidjan.co.uk/

Det nationalsicialistiske Tyskland tilbød jøderne Madagascar, men heller ikke det blev til noget. Læs f.eks. http://en.wikipedia.org/wiki/Madagascar_Plan .

Sagen var og er, at jødernes religion kræver tilbagevenden til Palæstina og en efterfølgende slavebinding af verdens øvrige folk herfra. Læs adskillige steder herom i http://www.controversyofzion.info

Det kan kun ske ved et folkemord, som det vi er vidner til. Lige som ødelæggelsen af hele Irak var og er en nødvendighed for, at den igangværende udførelse af Stor-israel, fra Nilen til Eufrat kan blive til noget. Læs også herom i http://www.controversyofzion.info . Begge Irak-krige skete udelukkende til gavn for Israel, og fordi USA's præsident og øvrige politikere er helt i lommen på jøderne dér og i Isael.

Historien må med.

 

 

28. februar 2009 (fra min blog 'Drontenyt' på www.avisen.dk (censureret bort 2.3.2009)

Om 'X Factor'

(efter sidste indlæg, den 28.2.2009 'Blachman er bare en god jøde' blev min blog 'Drontenyt' spærret af www.avisen.dk. Det nåede på to døgn at blive læst af over 800. Kommenteret af 59, som stort set alle krævede indlægget bortcensureret. Det var det mest debatterede og næstmest læste blogindlæg da det blev fjernet! Indlægget blev først skrevet som kommentar til nedenstående artikel i www.avisen.dk. I dag, mandag 2.3., hvor min blog 'Drontenyt' på avisen.dk er blevet fjernet, er mine kommentarer til artiklen endnu at læse under artiklen 'Seere raser over X Factor dom', som om lørdagen var den mest læste artikel, og en af de mest debatterede, samt 'anbefalet'.

- Også på min blog 'Drontenyt' på Ekstra Bladet er indlæggene 'X Factor - hvad gør den ved os?' og 'Blachman er bare en god jøde' blevet censureret bort, både som kommentarer ved de meget læste artikler og på bloggen, men selve bloggen har fået lov at blive, i censureret form. Foreløbig. Men den er spærret, så jeg ikke kan skrive flere indlæg (senere åbnet igen, k.e.). Endelig blev også hele min blog 'Drontenyt' på tv2.dk bortcensureret pga. disse indlæg om X Factor.

Det er tilstanden for 'ytringsfrihed' omkring emnet 'jøder')

'Seere raser over X Factor dom'

'Kritikken hagler ned over Thomas Blachman, der fredag sendte sangeren Claus Seest hjem til fordel for gruppen Asian Sensation.

Ordene "skandale" og "katastrofe" klæber sig til dommer Thomas Blachmans beslutning om at sende den erfarne sanger Claus Seest på 35 år ud af X Factor til fordel for de unge mænd i gruppen Asian Sensation.

"Indtil i går syntes jeg, at Blachman var en dygtig mand, som ved hvad han snakker om, men for en i hulen hans ord er jo bare ordgejl og intet andet, hvordan kan man sende en STOR Stjerne og sangtalent som Seest hjem," skriver en af de skuffede seere 'Another-X' på DR's debatsider.

En anden seer, 'lisjul', erklærer sig færdig med at se underholdningsprogrammet.

"Ja, nu er jeg også færdig med X Factor, glædede mig hele fredagen til at se og høre X Factor, men efter i går så er det slut, jeg troede, det var en sangkonkurence, og ikke et frømandsshow, hvor man stiller op i dykkerbriller og gule trøjer og absolut ikke kan synge," skriver seeren.

Også blandt Ekstra Bladets læserpanel Nationen er der knubbede ord til den skaldede dommer.

"Hvad laver du, Thomas? Det er en sangkonkurrence, ikke 'Paradise Hotel'. Man spiller ikke taktisk i X Factor. Ved at sende Seest ud, er du sikker på, at dine tre sangere er sikret i næste uge - også fordi Asian Sensation stadig er med. du kan ikke sige, at de lyder som et fly, der er ved at styrte ned, og bagefter sende dem videre i konkurrencen på bekostning af en bedre sanger," skriver Morten K. '

 

Mit indlæg:

Blachmann er bare en god jøde

Læs her, hvad dette iflg. den berømte tidligere udenrigskorrespondent for den engelske avis 'Times' , Douglas Reed, indebærer:

http://www.controversyofzion.info/Controversy-Book-Danish/Controversybook-da/Controversybook_da_17.htm

Det er muligt, Blachman også er pervers, som hævdet af Ekstra Bladets kommentator, Hans Fl. Kragh. Men han er frem for alt en jøde, der bevidst eller ubevidst fremmer en af de gennem mange år velkendte jødiske dagsordener i medierne: multietnisering af Vesten/integration af kulturfremmede i Vesten. Læs her:

http://www.thedodo.info/Dronte%2010/Joedisk_Racisme_13.htm

Jødernes store, toneangivende organisationer har arbejdet for dette i Vesten i mindst hundrede år. Jøder er desuden, på alle planer, dominerende i massemedierne herhjemme og det øvrige Vesten. Det gør medierne til propagandacentraler for disse jødiske dagsordener.

De forskellige folkeslag fra Den Tredie Verden, der er importeret til landet, gennem vedvarende anti-dansk propaganda - med efterfølgende multietnisk politik og lovgivning - er jo ikke selv dem, der har gjort denne invasion af fremmede mulig.

Massmedierne er danskernes fjende nr. 1.

X Factor er bare så grov multietnisering at selv de døve og blinde må kunne se det. Derfor er den interessant at fremhæve. Nu, hvor en såkaldt 'Asian Sensation' blev valgt af jøden Blachman, til at gå videre i en sangkonkurrence, mod berømmelse og 'vellykket integration', på trods af, at han erkendte, at de ikke kunne synge, kan det da vist ikke blive tydeligere?????????


 

Ved programmets start i 2009 skrev jeg følgende to indlæg:


Er X Faktor dansk - er det underholdning?

X-factor er ikke bunden af TV. Vi kommer garanteret længere ned, selv om mange ville regne det for umuligt. Det er jødisk styret fordummelse, importeret fra USA. Det ved underholdningschefen for DR1, hr. Lagerman Lundme, selvfølgelig. Bunden for TV ligger formentlig endnu 5-10 år fremme og nås, når tilstrækkeligt mange danskere protesterer tilstrækkelig højlydt. TV kan ikke selv se noget galt i dets fordummelse og manipulation. Der er penge og indflydelse i skidtet.

Og ikke at forglemme: Den højt elskede multietnisering af danskerne sniges bedst ind i sådanne programmer for de dummeste.

Jeg har set to kvarte udsendelser, én sektion sidste år og én i år. Det var rigeligt. Se f.eks. hvordan en pakistansk?/ indisk? pige udråbes som 'det største talent på programmet nogensinde' af en mulat ?/ tyrkisk? dommer. Lige før - eller lige efter - vises en tydeligt pæredansk gruppe, uden en tone i livet, og så uddød i fremtoningen, at man må tro, de er på stoffer.

Se, hvordan den lille indvandrerdreng - har pt. glemt navnet - fra sidste års X-factor opreklameres overalt. Meget talent var det svært at opdage, men naturligvis skal man se ham i enhver mulig situation i fremtiden. Om det så var på besøg hos den afgående ambassadør for USA..

Hysteriske, selvsmagende og manipulerende 'dommere', hvis egne evner også virker som en gang opreklameret skrig, skrål og selvglæde, gør ubodelig skade ved at sende dansk underholdning - tvangsfinancieret - ned på dette plan.

Bunden nås måske først med konkurrencer i pervers sex på scenen eller gladiatorkampe som i det gamle Rom.

Måske skal de synge samtidig.
......................

X Factor - Hvad gør den ved os?

X Factor diskuteres lige nu meget. Fint. Det kan bringe lidt frisk luft i den møgbunke. Smag og behag til side.

Jeg skød lidt hurtigt fra hoften i mit første indlæg, og skal derfor tilføje et par ting: Det må selvfølgelig være 'X Factor' og ikke 'Faktor' i Danmark.

Remee er sikkert mulat, og ikke tyrker. Jeg så ham ikke nærmere og kom bare til en dag at se ham ved hans ejendoms-investering i Tyrkiet. Han virkede meget hjemmevant dér. Pigen, 'sang-geniet' kunne være tamiler.

Konceptet til udsendelsen ser ud til at komme fra England, ikke USA, iflg. Wikipedia. Fred med det. Disse globaliserings-tosser smitter hinanden hurtigere end Den Sorte Pest, og hurtigere end jeg gider følge med.

Udsendelsen er ikke den store jødiske konspiration, nej, selv om de ca. 7.000 danske jøder i forhold til en dansk befolkning på godt 5 mio. kun skulle være repræsenteret med 0,1 pct., dvs. at 1 ud af tusinde af de ansatte skulle være jøder. Det ville gøre det ret usandsynligt at finde en jøde dér. Det er ofte meget svært at få ærlige oplysninger om jødisk tilhørsforhold, men flere af topnavnene lyder jødiske, eller i hvert fald langt fra Jensen og Hansen:

Kig lige nærmere på dommerne Blachman (jødisk iflg.'Dronte' nr. 7 på http://www.thedodo.info .Raffn, (mener, navnet er jødisk,lige som varianten Reffn), underholdningsredaktøren Lagerman Lundme og producenten fra selskabet 'Blu', Per Zachariassen (lyder jødiske). Tager vi blot denne ledergruppe og tilføjer hr Remee, som ganske vist ikke ser jødisk ud, ligger den jødiske procent altså mellem 20 (kun Blachman) og 100 (dem alle). Sikkert adskillige flere i rulleteksterne. Men det er jo blot et enkelt program. Jeg taler generelt om alle vore massemedier og alle programmerne.

Det vigtigste er ikke pengene. Selv om guderne skal vide, at vore skattekroner ødsles væk på alverdens u-danske pjat og sludder.

Det væsentligste er ødelæggelsen af vores kultur og vores folk, særligt de unge, der snart i døgnets 24 timer indoktrineres med multietnisk propaganda fra skatteyderbetalte og tvangslicensbetalte massemedier - både på intellektuelle programmer og dem, der som X Factor er mere tomhjernede (selvfølgelig skal det da være med 'c' og ikke 'k', ligesom et 'udsalg' selvfølgelig i dag er et 'sale').

Programmet hører måske endda til de mere uskyldige. Smag og behag kan man sige, men læg mærke til, hvordan følgende mere eller mindre skjulte dagsordener er indlagt i den meste underholdning og nyhedsdækningen af de fleste hændelser hjemme og ude i verden. Det er denne evige undergravende, afdanskende, forfladigende og ofte perversitets-forherligende indsats, der er så ødelæggende. Der skal altså også tænkes på børn og børnebørn. Vi giver dem jo ikke affald i munden heller.

Jøder, dem jeg kalder 'magtjøder' er hovedkræfterne bag disse bestræbelser. Sådan er det bare, som enhver, der ærligt vil studere emner som 'massemedier' , 'filmindustrien', 'reklameindustrien' etc. vil kunne forvisse sig om. Det er ikke fordi jeg har fået en fiks idé om jøder. Det er bare ikke muslimer eller kristne grupper,der styrer denne del af verden - men jøder. Eksempelvis er Hollywood gennem-jødisk, og har været det lige fra starten. Men i dag gælder det langt hovedparten af verdens medier, uanset art.

Læs f.eks. ('Jewwatch', 'Dronten' og 'Mosaisk Ups')

Og de magtjødiske dagsordener i medierne er - populært sagt, og. bl.a. - som følger:

1) Ødelæg, nedbryd den lokale majoritetskultur, især gennem kulturfremmed indvandring - det giver os magt
2) Nedbryd kristendommen og alt dens væsen - vor største fjende
3) Støt Israel og jøder. Angrib muslimer og skab krig mod dem
4) Fordum befolkningen og sæt forskellige grupper mod hinanden ved at infiltrere og skabe modsætninger
5) Vær forstående og overbærende overfor kommunistiske strømninger og personer (egne tropper), men skånselsløs over for nazisme og blot nationaltsindede, som også udnævnes til 'nazister'
6) 'Nationalisme' og 'racisme' skal hele tiden fremhæves som samfundets fjender.
7) Snig indoktrineringen ind i film, skuespil, reportager, talkshows etc.- vis f.eks. gerne en led, lyshåret racist, som alle pigerne foragter, en ædel, klog negerdommer eller detektiv, en sjov, klog, behagelig bøsse, som selv pigerne omsværmer etc.
8) Opløs grænserne mellem fiktion og virkelighed, indtil folk er skrupforvirrede og accepterer alt, vi finder på.

Derfor er f.eks.en serie som 'Livvagterne' sikkert endnu mere skadelig: Rigtige nyhedsværter spiller med (f.eks. Kurt Sand og Steffen Kretz) og man vænner danskerne til at være positive over for en køn 'Waffa Larsen' som vores kommende kulturminister og hendes lige så kønne kvindelige livvagt. (Jeg har kun læst i avisen om det, og set billederne. Gider ikke lægge øjne og ører til så gennemført landsforræderi og propaganda) .

For de intellektuelle har vi så f.eks. 'Debatten' og 'Deadline' med Arne Notkin som den jødiske redaktør, der sørger for, at ansatte og gæster holder sig inden for, hvad han og magtjøderne kan acceptere, især ved helt at styre, hvem disse personer skal være.

Denne gennemgang for at præcisere, at det såmænd ikke er X Factor der er SPECIELT skadelig eller fordummende, men den henvender sig ikke til folk med ret mange grå til rådighed, mener jeg.

Det er måske let nok at være kritisk -selv om så langt flere burde tale med, for at tage demokratiet alvorligt - men sværere at sige, hvad GOD UNDERHOLDNING så skal være.

Ja, men som flere har nævnt, skal det måske SLET IKKE være TV, radio, film og elektroniske spil. Vi har jo helt glemt at tale med hinanden, at læse og at dyrke naturen.

Hvis medierne bare skal ekspandere, skaffe fede jobs til alle de politisk korrekte fremmedleflende venner, guffe vores penge og ødelægge al danskhed - skal de jo helt OVERTAGES AF PATRIOTISKE DANSKERE før de bliver værd at bruge tid på.

Indtil denne viden og indstilling måtte brede sig, hedder kosten: Flere B,C og D-film, mere fordummelse, vold, bøssefiksering og perversitet, afdanskning af julen, af musikken, af hele sproget. Flere muhammedanskere og vejrnegre i film, nyheder, underholdning og såkaldte 'dokudrama' til vi ikke ved, hvad vi selv hedder, eller hvor vi kommer fra.

I øvrigt synes jeg, at 'Halløj på badehotellet' var virkelig sjov og helt uskyldig, selv om Basil ofte sagde 'Undskyld ham, han er fra Barcelona'

Og så manglede den især 'bæhumor' - en særlig besættelse af afføring og prutteri, som jødisk humor er kendt for.

Men mere som 'Halløj' : Fint!

Og så også gerne flere af de andre genrer, især dokumentarudsendelser, men så skulle de være ærlige, uden jødiske dagsordener og derfor lavet af ægte danskere.

Ikke magtjødiske ødelæggere!

Knud Eriksen


Drontenyt - Om Fogh, bøsserne m.fl. - og retsstaten
Drontenyt - Om debatniveau, bloggere, autonome og 'bedste avis'
Drontenyt - Om rockere, indvandrerbander, politi - og os andre

Dronte 10 - Indhold

Dronte 10 - Lederartikel

Drontens forside