Dronte 11

ved Knud Bjeld Eriksen

Oktober 2010

 

Som jeg lovede, i sidste DRONTE, for knap to år siden, har jeg nu oversat den berømte, og for mange givetvis provokerende, bog 'Jewish Supremacism' af dr. David Duke, til dansk. Læs her hele den verdensberømte bog, som har fået titlen

JØDISK RACISME og nu - februar 2012 - snart som bog! her

på dit eget sprog. Jeg kan roligt lade bogen tale for sig selv. Det er den seneste udgave fra 2007. Originalen omtales første gang i DRONTEN februar 2005, her og i øvrigt bl.a. her, her og her. Muligvis kommer bogen senere som papir-bog, men jeg vil bringe oplysningerne fra teksten frem, allerede nu, så de kan virke i vort land, for det er ikke så meget Islam der truer os her - og andre steder i Europa - som det er jødisk racisme.

Læs hvorfor!

Fuldt navneregister er nu tilføjet, med direkte links, så det er langt lettere at finde navne, steder etc. (jan. 2011)

For de, som ønsker at følge det allerseneste nyt fra David Duke, er der jo hans egen hjemmeside, davidduke.com og hans meget kommunikerende videoer, som jødiske kræfter, for nylig, pralede med at have fået tvunget væk fra Youtube, (se her) men som, i hvert fald endnu, kan nydes på Youtube, på adressen DRDDuke.
(NB: Dr. Duke blev for nylig atter censureret bort fra Youtube, men er nu - 12.1.2011 tilbage igen efter at han påny måtte kæmpe for sin ytringsfrihed og mod selskabets diskriminerende udelukkelse af ham. Kommer censuren igen, følg da DETTE link.)

Samtidig er bogen 'Kontroversen om Zion' af Douglas Reed, nu oversat færdig - til dansk. Jeg bringer her, de sidste oversatte kapitler fra denne bog, som en af verdens bedste baggrundsfortællinger, der bringer forståelse i disse angreb på Vesten (og dermed Danmark). Snart (nu, nov., 2010, red.) vil hele hans - meget berømte - fortælling kunne findes, samlet, på dansk på www.controversyofzion.info

Mine hjemmesider DRONTEN - og KONTROVERSEN OM ZION er hermed blevet de informationssider om 'Det jødiske Spørgsmål' som jeg, fra begyndelsen, havde ønsket, og set for mig. De to bøger, jeg valgte at oversætte, supplerer hinanden strålende.

Dr. David Duke er den nulevende person, der har været mest i fokus, verden rundt, for sit oplysningsarbejde om spørgsmålet, og han har, i den nu oversatte bog, fulgt udviklingen helt frem til for tre år siden (2007).

Douglas Reed bringer emnet helt tilbage til dets begyndelse, for tusinder af år siden, og i de sidste kapitler, du nu finder oversat, har den seriøse studerende af emnet mere uvurdérlig information, med nøjagtige kildeangivelser, om pervertering og underminering af Vesten, i de sidste århundreder, og frem til året 1956, hvor zionismen og kommunismen arbejdede, hånd i handske, med hinanden, i bestræbelserne på at gennemføre den 'Jødiske Utopi' - Den ny Verdensorden - med magtjøder på toppen, og den øvrige verden som slaver.

Jeg fik lejlighed til at tale om emnet Den okkulte baggrund for jødisk magtpolitik i Spanien i september 2009. Jeg bringer det originale manuskript her, oversat til dansk. Og jeg bringer en nyere version (november 2004) af artiklen 'Hvem regerer Amerika'

Mine to ovennævnte hjemmesider er decideret beregnet for den, som virkelig vil ofre tiden på at forstå 'Det jødiske Spørgsmål'. Senere kan det være, at siderne bliver peppet op med billeder og videoer, men vigtigst for mig har det været at bringe fyldestgørende forklaringer for den virkelige sandhedssøger, så hurtigt, at de kunne få en virkning. Disse forklaringer har jeg selv fundet i de to bøger, jeg nu har oversat. Og det er vigtigt at minde om, at vi alle har været - og er - viklet ind i et netværk af velgennemtænkt, og meget virkningsfuld, propaganda, der simpelthen gør det ud for en hjernevask, som det tager et grundigt studium at bringe sig selv ud af.

Det er nu muligt, også for de, der ikke mestrer det engelske sprog, gennem studiet af de to bøger.

Jeg har følt, at dette arbejde måtte gøres, og at det kom til at hvile på mig, fordi ingen anden gjorde det. Fordi bøgerne er så velskrevne og stærke i deres sprog, deres dokumentation og argumentation, véd jeg, de vil, og skal gøre en forskel.

Derfor mærker jeg en lettelse - fra en kær byrde.

Gid du må være en af dem, der gør brug af teksterne, gid du må blive deprogrammeret gennem læsningen, og gid jeg så må se dig blandt de danskere, som finder modet til at tage del i Danmarks frigørelse fra jødisk racisme, så DRONTENS formål bliver gjort til virkelighed.

 

Knud Bjeld Eriksen,

oktober 2010

PS: Glem ikke at downloade samtlige tekster og sende dem videre til andre. Du ved ikke hvor længe vi endnu kan sprede dem frit

 

Dronte 11 - Indhold

JØDISK RACISME af Dr. David Duke

Drontens forside
Kontroversen om Zion
Mosaisk Upps