Dronte 3

Undertrykt nyt

 

USA

Narko

Hvidvaskning af narko-milliarder i USA. Nålestribet kriminalitet.

Spotligtht undgås normalt af massemedierne i USA, de "politisk korrekte", men en undersøgelse af bankernes og USA´s "nationalbank"s roller i hvidvaskning af narkomilliarder, blev en undtagelse. Konklusionen var, at verdens nu største industri, narkokriminalitet, med en årlig omsætning på ca. 3.000 milliarder koner, kavde korrumperet Amerika totalt og nu dikterede landets politik. En specialudgave af bladet, 27.1.97, blev citeret landsdækkende med opfølgning i talkshows etc..

"Fællesnævneren for narkoen, bankerne, våbenhandelen, og pengevasken er den skjulte alliance mellem CIA og Mossad". Spotlight har krævet en kongresundersøgelse af storbankernes og "Federal Reserve"s roller.

"Kun de er udstyret til at håndtere de store kontantmængder....regeringen, i samarbejde med nationens største banker er faktisk årsag til narko-industrien, og ikke løsningen på den" (Spotl. 17.2.97)

 

Narkoforbindelser plager regeringen.

Ivrig efter at undgå nogen omtale af den omsiggribende korruption, som North American Free Trade Agreeement (NAFTA) - (Amerika-kontinentets pendent til EU) har afstedkommet både i USA og Mexico, "afslørede" præsident Clinton 25. februar USA´s "nye narko-strategi" der mest gik ud på at overtale ungdommen til "at lade være". "Clinton havde ret i én ting: krigen mod narko er ovre - men ikke på den måde, han siger" fortæller Gerald McLauchlan, en tidligere anklager fra Kalifornien, nu i privat praksis. "Siden ´93 er kokain- og marijuanaforbrug fordoblet blandt unge - i nogle aldersgrupper tredoblet - og det er fortsat stigende.

Clintons ansvarlige for narkobekæmpelsen, general Barry McCaffrey kunne bidrage til Clintons meddelelse med følgende: "Vi har 1.6 million af dem (stof-misbrugere) i fængsel nu og arresterer omkring en million af dem hvert år. Disse tal vil ydermere være vokset med 25% i år 2000, med mindre ..kampagnen virker.

NAFTA blev forhandlet på plads fra først til sidst, med mexicanske regeringsrepræsentanter og politiske ledere, der blev betalt af store narko-syndikater. Hvad mere er, både Bush og Clintons regering vidste dette, kunne Spotlight fortælle som den første. Og som om det ikke var nok, kom det siden frem, at USA´s justitsminister, Janet Reno (hende, der beordrede FBIangreb på en religiøs sekt, Branch Davidians, i Waco, Texas i 1993, hvor mindst 76 mænd, kvinder og børn, systematisk blev massakreret, se nedenfor "USA, Waco"), havde tilbageholdt og manipuleret sådan viden, hvilket gør hende strafskyldig for bl.a. magtmisbrug. Clintons iver efter at beskytte NAFTA-aftalen og Wall Streets pengefolk lå bag. Hun havde allerede i marts ´92 fået denne viden. Mexico´s præsident fra 1988-94, Carlos Salinas de Gortari, "NAFTA´s fader", som han blev kendt i Mexico, modtog sammen med sin bror ( nu i fængsel ) "regelmæssige bestikkelser" fra nogle store narkogrupper. (Spotl. 10.3.97)


Dronte 3

Drontens hovedmenu