Dronten 7

Undertrykt Nyt

USA

Verdens eneste supermagt er en multietnisk "smeltedigel" på vej til at eksplodere i raceoptøjer, og med de hvide som ofre for diskrimination i den kultur, de selv har opbygget. Det vil føre til politistatsmetoder og eventuelt borgerkrig i fremtiden. "Politisk korrekthed", som forløber for politistaten, antager absurde former, men samtidig er landet endnu den betydeligste faktor i modstanden mod et verdenstyranni. Clintons regeringsapparat er det hidtil mest jødedominerede med over 50% jøder. Landet kaldes bl.a. derfor ofte "US-rael" af kritikere. Dette, sammen med jødernes dominerende stilling i verdensmedierne, verdens film- og bogindustri, verdens pengevæsen og de internationale institutioner, giver på alle områder en zionistisk forvrænget og dermed en, også for den øvrige verden, livsfarlig politik fra dette verdens mægtigste land. Eksemplerne er for mange til blot tilnærmelsesvis at opregne. Men samtidig består ytringsfriheden endnu, i modsætning til situationen i flere af Europas store lande - og efterhånden også Danmark - og store grupper af amerikanere er bevidste om tyrannernes identitet og planer. De er gået til modstand i det, der til daglig hedder "den patriotiske bevægelse" med "militserne" som de mest håndgribeligt kamporienterede mod en korrupt og forræderdomineret regering, den såkaldte ZOG (Zionist Occupied Government). Spotlight er den stærkeste åndelige og samlende kraft i den patriotiske bevægelse, og bekæmpes derfor konstant med åbne og skjulte midler af især B´nai B´rith - den eksklusive jødiske broderorden og dennes åbne propaganda- og spionageorganisation, Anti-Defamation League (ADL).

Rigtige nyheder fra USA er derfor vitale for patrioter, også i nordiske lande. Dronten forsøger, med udpluk af disse nyheder, dels at orientere, dels at opmuntre til at få eget abonnement, for mere fuldstændig orientering. Interesserede kan henvende sig til mig for mulighed for rabat ved tegning af flere abonnementer.

USA: Verdenspoliti eller verdensmafia

Efter NATOs krig mod Serbien i anledning af problemerne i Kosovo beskriver The Spotlight en nær fremtid i USA - næsten den aktuelle scene - ti år fremme - hvor de spansktalende indvandrere, heraf hovedparten illegale, vil udgøre 90% af befolkningen i Californien. De kræver løsrivelse fra USA. Da USA nægter dette, lyder ordren fra "Det internationale samfund", at der skal indsættes russiske og kinesiske tropper i staten, og at der i modsat fald vil blive bombet til straf.

Scenariet er endda meget realistisk. "Latinoerne" har allerede stor magt i Californiens lovgivende forsamling. Stærke kræfter arbejder for, at en ny spansktalende nation, Aztlan, skal opstå fra Sydamerikas sydspids til og med de sydvestlige stater i USA. Kongressen og regeringen i USA arbejder i realiteten med på dette.

Hvor alle tidligere amerikanske regeringer har foretrukket indvandring fra det hvide Nord- og Vesteuropa som en fast politik, der støttedes på grundlovsfædrenes idéer, og som i begyndelsen af 1950´erne fandt udtryk i McCarran-Walter indvandringsloven, er dette nu vendt 180 grader.

Fra og med Lyndon Johnsons regering er farvet indvandring blevet foretrukket og fremmet, og lovgivning, der fremmer farvede på de hvides bekostning, "affirmative action", er blevet reglen. Det bevidst farvede, multietniske ideal har nået sit foreløbige højdepunkt med Clintons regering, stærkt støttet af USAs industri-elite, som kræver billig arbejdskraft. (se også "Racisme/Race")

Spotlight siger, at Clinton skulle lytte til præsident George Washington, der i sin afskedstale advarede mod permanente alliancer og intervention hos andre nationer. Kun serbere og albanere kan løse problemerne i Kosovo, mens Clinton burde vende blikket mod Amerikas gader, hvis han virkelig ønskede at stoppe voldtægt, tortur og mord. Disse problemer råber på amerikanske ledere. Men han har alt for travlt med at kæmpe fru Albrights krig.

Bogen " Civil War Two:The Coming Breakup of America" af Vietnam-veteranen Thomas W. Chittum (fås hos Liberty Library, 300 Independence Ave., SE, Washington, D.C. 20003, USA - pris 15 dollar) - beskriver USAs mange etniske stridigheder og den sandsynlige endelige ødelæggelse af USA gennem borgerkrig nr. to.

Spotl. 29.3.99

(Herhjemme kom landets førende fredsforsker, Håkon Wiberg "galt af sted" i forhold til "verdens-politiet", da han sammenlignede Kosovo med den situation, at Grønland ville rive sig løs fra Danmark, som derefter skulle bombes af "verdenssamfundet", når det modsatte sig. Peter Wivel, Berlingske Tidendes jødiske chefredaktør, der kører fint tandem for "verdenssamfundet" med Politikens tilsvarende jødiske chefredaktør, Tøger Seidenfaden, angriber Wiberg skingert i Berl.T. 2.5.99,red. Se også under "Verdensregering" og "Zionisme" i denne og tidligere "Dronter")

Kinesisk spionage i USA

I kølvandet på de amerikanske kongresundersøgelser af kinesisk trussel mod landets sikkerhed og landsforræderiske aktiviteter i den forbindelse (se "Zionisme-Israel"), gør Spotlight opmærksom på, at eksperter mener, der findes mange flere kinesiske agenter i landet end den ene videnskabsmand, Wee Ho Lee, som sikkerhedstjenesternes søgelys i øjeblikket er rettet mod. Lee arbejdede i mere end ti år på det tophemmelige Los Alamos National Laboratory i New Mexico. Han mistænkes for at have givet atomvåbenhemmeligheder til Kina. Clintons regering hævder, at trods opdagede lækager allerede i 1996, havde man ikke tilstrækkelige oplysninger til at slå ned på Lee før nu. Det er imidlertid ikke korrekt, for Clintons øverste sikkerhedsrådgiver, Sandy Berger (se "Dronte" nr. 6) blev allersenest orienteret af FBI i 1996.

Spotlight nævner yderligere to tophemmelige våbenvirksomheder, hvorfra kinesisk spionage og teknologioverførsel er sket: Loral Space Laboratory og Hughes Space and Communications. Disse to virksomheder fik af Clinton lov til at udlevere vital militærteknologi til kineserne, trods advarsler fra både udenrigsministeriet og forsvarsministeriet.

Shen Jun, søn af en af de øverste generaler i Kommunistkina, arbejdede på Hughes i to år uden den arbejdstilladelse, der normalt kræves af udlændinge.

Wah Lin havde en topstilling hos Loral, og mens han var der, forsvandt hemmelige sikkerhedsprogrammer.

Siden 1994 har 4000 højtstående Chicom (se tidligere "Dronter") militærpersoner og videnskabsmænd været på besøg på Los Alamos, eller på de to andre toplaboratorier, Lawrence Livermore og Sandia. Det er på disse tre laboratorier, at USAs hemmeligste våbenprogrammer foregår.

Clinton og hans PR-maskineri forsøger at overbevise amerikanerne om, at kinesernes chokerende infiltration af tophemmelige faciliteter begyndte under Reagan. Det er rigtigt i nogle tilfælde, men ikke med hensyn til agenterne på Loran og Hughes, der kom til efter, at selskabernes chefer havde givet store bidrag til Clintons 1996-præsidentkampagne.

Spotl. 5.4.99

I følge militæreksperter er USA nu i større fare end under Den Kolde Krig. Faren kommer fra mange kanter:

1) Rusland er stadig tydeligere på konfrontationskurs med USA i internationale spørgsmål, og russiske agenter opererer lige så aktivt i USA som før murens fald. Det blev bl.a. klart under NATO-jubilæet i Washington i foråret.

2) Kina er nu næsten på højde med USA mht. atomvåben pga. Clintons "gaver", "skødesløs" sikkerhedspolitik, spionage og Israels forræderi. Snart har Kina bla. atomdrevne ubåde, der hver kan afskyde 15 Julang (JL-2) ballistiske missiler. Hvert JL-2-missil kan have 10 atom-sprænghoveder. Dvs. at hver af disse nye atomubåde kan ramme 160 amerikanske byer med atombomber.

Samtidig bliver det Kommunistkina, der ved årskiftet - v. hjælp af omfattende bestikkelse -overtager kontollen med den strategisk livsvigtige Panama-kanal, i manges øjne endnu en forræderisk skandale, hvor Clintons regering - og Jimmy Carters i 1979 (Panama Act, ratificeret 26.4.1979) - har solgt ud af USAs virkelige sikkerhedsinteresser. (For mere om Kina eller Panama læs bøgerne Year of the Rat, Ways That Are Dark, Feeding the Dragon, Betrayal eller Death Knell of the Panama Kanal. Fås hos Liberty Library, 300 Independence Ave.SE, Washington,D.C.20003, USA )

3) Nordkorea er tilsyneladende blevet hjulpet frem af Kina og kan nu efter eksperters mening ramme alle mål i USA med deres atomare Taepong II interkontinentale missiler.

4) Israel har foruden sin nøglestilling i bevæbningen af kommunisstaterne sin egen topprioriterede computer-spionage rettet mod at bryde det amerikanske forsvars computerkoder. Også Israel har nu helt topmoderne atom-ubåde, og kan med dem ramme over alt i verden. De er kommet som fælles gave fra USA og Tyskland De er bygget i Tyskland, men skal først til USA for at udrustes med seneste højteknologiske missiludstyr, der kan anvendes til atomvåben). Som om der nogensinde havde været tvivl, er det nu officielt. Israel, en af de mest krigeriske nationer, med et af verdens største ulovlige atomarsenaler, er nu - vedkendt - en militærmagt med atomkapacitet på linie med verdens største. Det vil destabilisere Mellemøsten, iflg. militæreksperter -(se også "Zionisme" i dette og tidligere numres "undertrykte nyheder", og "Clintons hof" sammesteds i Drontenr. 6)

Spotl. 24.5 og 30.8.99

Forbandelsen over Kennedy´erne

Det virker, som om der hviler en forbandelse over Kennedy-familien. I forbindelse med det seneste dødsfald i familien, John F. Kennedy, Jr., er der fremkommet mange, mere eller mindre fantasifulde teorier om, hvorfor der var tale om mord, og ikke uheld. Mange af teorierne findes på internettet. Bl.a. spekulationer om, at Mossad var indblandet, fordi Kennedy udgav et blad, George, der planlagde en afsløringsartikel om Mossad. Mossad kan meget vel være indblandet, men af andre grunde, hævder Spotlight-journalisten Michael Collins Piper, der også har skrevet den banebrydende bog Final Judgement om mordet på faderen, præsident John F. Kennedy i 1963, hvor han meget grundigt påviser Mossads rolle. I en 12-siders specialrapport The Curse on the Kennedys, i forbindelse med det seneste dødsfald, giver han en udførlig dokumentation af alle modsigelserne i mediernes beretning om dødsfaldet, og Mossads utilfredshed med allerede præsident John F. Kennedy og dennes far igen, amerikansk ambassadør i England ved Anden Verdenskrigs udbrud, Joseph P.Kennedy. Kort fortalt er familien af ledende jødiske kredse blevet beskyldt for at nære nazi-sympatier og være anti-semiter, og præsident Kennedy lå reelt i (hemmelig) krig med Israels ledelse omkring især den israelske atombombe, da han blev myrdet.

Pipers rapport undersøger de bizarre "kendsgerninger" omkring dette "uheld", som det undtagelsesløst kaldes af massemedierne. Han viser, hvordan selvudnævnte "efterforskere" med stor omhu undgår de mest sandsynlige mistænkte (Mossad, red.), og han giver mere udførligt grundlag for denne mistanke med historien om faderen og farfaderens forhold til globalisterne og Israel. Der gengives også en ualmindelig grov artikel fra en stor New York-avis, hvori en meget kendt zionistisk meningsmager fejrer den unge Kennedy´s død. Senere er Pipers rapport blevet underbygget ved, at New York Post og The New York Observer har taget afstand fra deres hovedkilde til "hændeligt uheld"-historierne, den tidligere Mossad-agent C.David Heymann. Denne er bl.a. forfatter af to bagvaskelsesbøger om Kennedy-familien, og mistænkes, med begrundelser, af Piper for at være misinformationsagent for Mossad. (se også Dronte nr. 6)

Flere sådanne specialrapporter er lavet af Spotlight, og de vil være en naturlig - og meget billig - fortsættelse, hvis disse emner har fanget din interesse: de koster kun 2 dollar/stk., 4 dollar/6 stk., 40 eller flere for 30 cents/stk.

Emnerne er bl.a.: The Bilderberg Group: Who Is This Shadowy Crew and Why Does It Matter What They Do?(11), Education & Homeschooling - the Fight for America´s Future(3), Israel Declares War on Christianity(10), Red China and Israel: How an American Ally Helped China Get the Bomb(15), For Whom DID the Belle Toll?(17)(om forræderiet bag USAs involvering i verdenskrigene), Cultural Communism: The Disintegration of America(19).

Bestilles hos: The Spotlight, 300 Independence Avenue SE, Washington,D.C.,20003, USA

Spotl. 30.8.99

Uløste fly-katastrofer: dækker regeringen over terrorister?

Sådan spørger mange efterladte til ofrene for flere flystyrt, der er omgivet af mystik.

Det første drejer sig om et chartret civilt Arrow Air DC-8 fly, der styrtede lige efter starten fra Gander, New Foundland, den 12. december 1985. 256 mennesker omkom, heriblandt 248 medlemmer af den 101. Luftbårne division, der var på vej hjem til jul fra en mission i Mellemøsten. Den officielle årsag blev lynhurtigt angivet som is på vingerne efter tankning. Men vidner har fortalt om en eksplosion i flyet, og canadiske eksperter er endnu uenige. Katastrofen tages jævnligt frem på TV´s populære Uløste mysterier.

Det andet drejer sig om Pan Am Flight 103, der eksploderede og faldt ned ved Lockerbie, Skotland, den 21. december 1988, med alle 270 omkommet. Her skal de formodede libyske terrorister nu, efter at være udleveret, dømmes ved en hollandsk ret, efter skotsk lov. Eksperter forventer en dom på "Ikke bevist", og måske kommer det frem under retssagen, at oprindelige undersøgelser pegede på syriske terrorister, hvilket Bush-regeringen ikke brød sig om, fordi den behøvede Syrien som allieret under Golfkrigen. Regeringens efterforskere skulle herefter lydigt have rettet blikket mod den evige "bussemand", Gadaffis Libyen.

Det tredie flystyrt, TWA Flight 800, nær Long Island, New York, den 17. juli 1996, anses af mange for at være et af de mest tydelige tilfælde af regeringsløgne. Alle 230 ombord på denne Boeing-747 omkom. Den officielle årsag til eksplosionen angives at være benzindampe eller ledningsfejl. Hundreder af vidner har set en eller flere "jord"-til luft raket(ter) med tydelige raketspor stige mod- og ramme maskinen i et stærkt lysglimt, og vragstumper med rester af rødt raketbrændstof har efter uafhængige efterforskeres udsagn understøttet dette. To flyeksperter hævder, at "den sorte kasse" med båndoptagelser viser en eksplosion udefra, ikke indefra. Alle vidneudsagn er affejet af FBI og medvirkende myndigheder.

Det er den slags begivenheder, der også får mange amerikanere til at tvivle på regeringens evne til at omgås våben eller sandhed og retfærdighed.

Spotl. 6.9.99

Waco/Oklahoma/Kahl m.fl. Sandheden frem langsomt - men sikkert

Katastofer som Oklahoma-bomben (se Dronte nr. 4), Waco-massakren (se Dronte nr. 3) og andre begivenheder med våben indblandet, er af Clintonregeringen brugt til forsøg på at udrydde den patriotiske bevægelse gennem totalitær lovgivning. F.eks. forbud mod våben, tilladelse til aflytning, ransagning osv. Vi venter endnu på, at de stadig mere tydelige tegn på, at regeringen selv var ansvarlig for Oklahoma-bomben, om ikke andet, så som vidende om bombeplanerne, bliver til klare beviser.

Men i sagen om Waco-massakren, er indrømmelser nu omsider kommet fra FBI, efter flere års hårdnakkede benægtelser. Under FBI´s masakre blev 76 mennesker myrdet, heriblandt 17 børn:

Ja, de skød brandmissiler ind i Branch Davidians træbygninger. Og - ja - de har løjet om det.

Sektens medlemmer brændte altså ikke sig selv i religiøs fanatisme.Om der kommer flere indrømmelser, så som skydning af værgeløse kvinder og børn med maskingevær, som det er hævdet af kritikere, bliver spændende. Nu er der hul på denne byld. Og justitsminister Janet Reno, der "tog fuldt ansvar" for operationen, kan passende benytte lejligheden til at forlade scenen i vanære. Under J.Edgar Hoovers 48 års lange ledelse var FBI en patriotisk, disciplineret, lovlig og effektiv styrke i sammenligning med, hvad det sidenhen har udviklet sig til under inkompetente - og værre - ledere.

Spotl. 6.9.99

Yderligere detaljer er nu begyndt at komme frem. En tidligere CIA-agent, Gene Cullen, har måttet anmode om beskyttelse for at vidne om indsættelse af et specielt Terror Korps "Delta Force" fra Fort Bragg. Ordren skulle være kommet fra Bill Clinton selv. Hidtil har det heddet sig, at kun FBI og lokale myndigheder deltog i massakren. En 13 siders rapport, dateret 10.9.99 fra politiet i Texas afslører dels, at denne "Delta Force" formentlig anbragte en eksplosiv ladning inde på bygningerne, og denne udløste ildhavet. Noget sådant er hidtil blevet hårdnakket benægtet. Det er også afsløret i denne rapport, at i hvert fald én Mossad-agent var til stede "som observatør" Senere afsløringer gik ud på, at der i nabohuset, som blev brugt til snigskytters nedskydning af flygtende sektmedlemmer, blev fundet israelsk fremstillet ammunition. Kritikere undrer sig over, hvad Mossad og israelsk ammunition bestiller i Waco, Texas. Og det viser sig, at Vincent Foster (se tidl. Dronter) var i færd med en rapport om netop Waco-massakren, da han "begik selvmord", og at han var meget deprimeret over begivenhederne på dette tidspunkt. Dette har hans enke bekræftet. Afsløreingerne er begyndt at rulle

Spotl. 27.9, 4.10.99

Valg i USA: kandidaterne

Populismens fremtid - Pat Buchanan igen?

Pat Buchanan, en af de bedst kendte amerikanske populister, stiller op til det kommende præsidentvalg for republikanerne, men Spotlight og dermed mange patrioter tror ikke på ham denne gang.

Pat Buchanan (af danskere muligvis kendt fra diskussionsprogrammet " Crossfire" på CNN) var kandidat (republikansk) under præsidentvalget i 1996. Han forpassede da en historisk chance for at stille sig i spidsen for en stærk populistisk bevægelse, som han længe havde støttet i tale. Da det kom til handling svigtede han. Den 11. august 1996 kastede han håndklædet i ringen og erklærede støtte til den ultra-kedelige Bob Dole som republikanernes præsidentkandidat, i stedet for at bryde ud og stille op for et tredie, populistisk parti.

Buchanan har særdeles gode talegaver, er hurtig og slagfærdig i replikken og havde en overvældende støtte blandt mange middelklasse-amerikanere, der i større og større skarer ser USA blive ødelagt af internationalister. Der blev grædt den 11.august, da det blev klart, at han havde forrådt de mange støtter. Spotlight havde stillet sig 100% bag Buchanan og blev lige så skuffet.

Ironisk nok har Buchanan skrevet bogen " The Great Betrayal " om populismen og Det Populistiske Parti i det 19. århundrede, men han kommer ikke ind på sit eget forræderi, ej heller på genfødslen af partiet - og filosofien - i 1984, og med Spotlight og Liberty Lobby som hovedkræfterne bag.

En tredie udgave af bogen " Populism vs. Plutocracy" af Willis A. Carto (hovedmanden bag Spotlight) - er netop udkommet. Fås hos Liberty Library. Den fortæller om den ægte vare - det eneste politiske alternativ til de to onder, kapitalismen og kommunismen.

Spotl. 15.3.99

Buchanan er stadig det store navn, som medier og elite frygter. Han har været i stand til at forbinde moralske og religiøse værdier med emner, der mere har fænget blandt mange vælgere, så som frihandelstrussel/jobtrussel, immigrationstrussel. Hans taler fænger.Han kan popularisere komplicerede emner som få andre. Når hans navn kommer på tale som præsidentkandidat for Reform Party, er der telefonstorm fra journalisterne, men der er p.t. ikke tegn på, at dette sker (se nedenfor).

Spotl. 30.8.99

Buchanan har skrevet en 400 siders bog: A Republic, Not an Empire, som roses i høje toner af Spotlights Michael Collins Piper. Buchanan ejer som ingen anden evnen til et anvende et fængende, kraftfuldt sprog, men viser med bogen også en imponerende evne til at resumere et væld af komplekse sammenhænge, idet han analyserer amerikansk udenrigspolitik helt tilbage fra begyndelsen. Han underbygger meget solidt sin påstand om, at han ikke står for "isolationisme" - det er de jødisk styrede mediers p.t. bedste skældsord, når han da ikke ligefrem anklages af dem for "antisemitisme" fordi han f.eks. oplyser, at "Capitol er jødisk besat område" (en kendsgerning, og ikke kun Capitol,red.). Buchanan påpeger, at amerikansk nationalisme er en amerikansk tradition, indstiftet af George Washington og fulgt af samtlige amerikanske præsidenter frem til starten af dette århundrede (da jødisk domineret storfinans for alvor begyndte at styre amerikansk udenrigspolitik, red.). Bogen er fremragende til at give baggrunden for USA´s nuværende imperialisme, og giver adskillige eksempler på, hvor galt det kan gå, men også anvisninger på, hvordan det kan blive bedre - ved ikke-indblanding. Hvad enten Buchanan har manøvreret sig i gang som præsidentkandidat med denne bog eller ej, har han vist sig som en af dette århundredes bedst formulerede forsvarere af det simple princip: Amerika først (for amerikanere, red.) - og han er fortsat den præsidentkandidat, "eliten" frygter mest. Bogen kan bestilles hos Liberty Library (pris for Spotlightabonnenter: 32 dollars. Her kan for danskere også anbefales Mogens Berendts bog Pax Americana, om den "amerikanske" kulturimperialisme", red.)

Spotl. 13.9.99

David Duke skaber - også - frygt hos "eliten"

David Duke, republikaner fra Louisiana, er på vej frem som mulig præsidentkandidat. Han er ikke millionær som næsten alle sine konkurrenter, men langt mere populær, hvor han viser sig. Medierne overfalder ham. Det plejer at være et sikkert tegn på kvalitet. Duke taler åbent om raceproblemer og andre ømfindtlige emner, som f.eks. stigende kriminalitet, negrenes horrible overandel i kriminaliteten, fordummelsen i skolerne og narko. Det sker f.eks. i hans bog " My awakening" (fås hos "Liberty Library). Blandt Dukes hovedmodstandere, som arbejder på højtryk for hans fiasko, er naturligvis B´nai B´riths ADL (se tidligere "Dronter" om denne), især fordi Duke kræver en "Amerika Først"-politik i Mellemøsten. Spotl. 5.4.99

Amerika har et valg i år 2000.

Reform Party, det parti, som Ross Perot med stor succes stilledes op som præsidentkandidat for i 1992, vil være på banen igen ved næste præsidentvalg. Partiet stiller foreløbig op i 19 eller 20 stater, og arbejder på de øvrige. Den ny formand, Jack Gargan, var også manden, der i 1991 bragte Ross Perot frem. Han forsvarer denne mod anklager for, at han kun skulle tage stemmer fra republikanerne. Sandheden er, siger han, at der gik lige mange stemmer fra demokraterne og republikanerne. "Perot gjorde et flot forsøg" siger han. Men partiet fjernes fra Perot´s linie. Man ønsker f.eks ikke FN, og ikke frihandel, men "fair trade". Jesse Ventura, den meget succesfulde guvernør for Minnesota, har været partiets trækplaster, men stiller ikke op denne gang, da han har lovet sin stat at blive i alle fire år, han er valgt for. Der tales om "Minnesota Miraklet" i forbindelse med hans indsats for staten. Iflg. Gargan skulle det bedste bud, Buchanan, ikke være interesseret, men andre muligheder er bl.a. skuespiller Charlton Heston, der nu er præsident for National Rifle Association (NRA), den største lobbyorganisation for retten til at eje skydevåben. Han har holdt stærke brandtaler om bl.a. den nuværende kulturkamp - mod kulturkommunismen, og har et navn, der kan trække. Gargan mener, Bob Smith passer bedre til "U.S. Taxpayer Party, p.g.a. hans overensstemmelse med dette partis formand vedr. abortspørgsmålet ("Pro Life", et stort valgspørgsmål i nogle konservative kredse), men denne forbindelse er blevet prøvet og droppet igen (se nedenfor). Jack Gargans personlige favorit er det republikanske kongresmedlem Ron Paul, der har været en pioner for Reform Parti - tanker. Willis Carto, udgiveren af Spotlight bifalder dette, og Ron Paul bliver nu opfordret. Kandidater, der har været nævnt, men som ikke billiges af Willis Carto pga. udvist sindelag, er Lowell Weicker og John McCain.

Gargan siger, at pga. Jesse Venturas indsats er den myte, at en stemme på et tredie parti eller en uafhængig kandidat skulle være en spildt semme, blevet fejet væk for evigt.

Spotl., 30.8.99

(Juni, 99) Bob Smith:Ved næste præsidentvalg vil senator Bob Smith (Republikaner, New Hampshire) muligvis forlade republikanerne og stille op for et ægte konservativt parti. Han vil beslutte sig inden afslutningen af primærvalgene. Herved får amerikanerne et virkeligt alternativ til den landsødelæggende globaliserings-politik, der føres af såvel demokraterne som republikanerne. Hans standpunkt på vigtige områder er på linie med "Spotlight"/"Liberty Lobbys". F.eks.:

* Nedlæg undervisningsministeriet og lad lokale myndigheder bestemme (for at forbedre undervisningskvalitet og minimere skolebørns indoktrinering med globalisering/multietnisering,red.)

* Krav til dommere ved højesteretsansættelser: For liv (mod fri abort, red.), for grundloven/forfatningen.

* Rens regeringen for grundlovsstridige programmer

* Fjern den føderale regerings angreb på lovlydige våben-ejere.

* Kom til bunds i undersøgelserne af amerikanske krigsfangers og savnedes skæbne (regeringen har været uvillig til at få frem, hvor mange amerikanske soldater tidligere regeringer bevidst har ladet i stikken under USAs tidligere krigsaktioner, dette er et varmt emne i amerikansk politik, red.)

* Ikke underskrive nogen som helst global konvention, der ofrer amerikansk suverænitet.

* Ikke føre nogen krigs/militæraktioner med mindre det er decideret i amerikansk national sikkerhedsinteresse.

* Få fjernet/komme ud af FN

Spotl., 28.6.99

Smith besluttede sig derefter til at forlade Det republikanske Parti, og stille op for "The U.S. Taxpayers Party", hvilket imidlertid hurtigt løb ud i sandet igen. Hans planer derfor pt. usikre. Han regnes for en dygtig populist.

Spotl.,30.8.99

Blodpenge bag Bush´ præsidentkampagne?

Ny på scenen er republikanernes topkandidat, George Bush, Jr., der allerede har 30 mio. dollars i sin kampagnekasse. Kritikere mistænker familien Bush og dens nærmeste vennekreds for systematisk at have malket store millionbeløb fra rige sheiker i Kuwait og statsledere i øvrigt, som bad om "beskyttelse" fra USA. Fortrolige papirer fra "Gulf Cooperation Council" bekræfter anklagerne. En kilde fra Wall Street, Rieter deJongh, specialist på energimarkedet, forklarer og nævner f.eks. en rejse, ex-præsident Bush foretog til Kuwait i foråret 1993, sammen med bl.a. tre af sine sønner - lige efter han havde tabt 1992 præsidentvalget til Clinton, - Rejsen resulterede bl.a. i adskillige meget indbringende kontrakter. På denne rejse blev Bush dynget til med kostbare gaver fra både den regerende klan og mange andre rige sheiker, der pænt stod på række i timevis for at komme af med kostbarhederne. Men dertil bragte hvert medlem af Bush´s omfangsrige rejsegruppe milliardkontrakter med til sheikerne, som kun manglede en underskrift. Det betød hundrevis af millioner i kommission, ifølge Spotlights kilder. Efter Golfkrigen (se også "Dronte nr. 4) har USA´s rolle i området ikke været en "befrielseskampagne", men snarere en malke-operation for kredsen omkring Bush, hævder Spotlight. General Norman Schwartzkopf, den militære leder af krigen, nægtede derimod at modtage 150 mio. dollars i tilsvarende bestikkelse. (Mere om Golfkrigen i Dronte 4, og om Spotlights afsløringer af dens baggrund allerede i 1991. Nu bl.a. bekræftet af Washington Post journalisten Robert Woodward i dennes seneste bog Shadow).

Spotl., 2.8., 30.8.99

Hertil kommer rygter om stofmisbrug for George Bush, Jr. Han hævder selv, at han ikke har brugt kokain de sidste 25 år, men en politimand fra Los Angeles politiet, Michael C. Ruppert hævder, at "Drug Enforcement Agency" (USA´s narkopoliti) har en video med brødrene George W. og Jeb Bush, hvor de i privatfly henter "et par kilo pulver til en fest" en gang i 80´erne. Denne oplysning kom under et foredrag af Terry Reed, der er forfatter til bogen Compromised: Clinton, Bush and the CIA. ( Flere saftige detaljer om baggrunden for oplysningen, herunder om mafiaforbindelser til Clinton og Bush i artiklen. Bogen kan fås hos Liberty Library. Pris: 25 dollars)

Spotl., 6.9.99


Dronte 7

Drontens hovedmenu