Dronten 7

Undertrykt Nyt

 

Nationale bevægelser

Frankrig - Front National

Bortset fra USA har internationalisterne fået størst folkelig organiseret modstand mod deres verdenserobrings-planer og folkeblandingsplaner fra Front National. Begivenhederne omkring denne bevægelse er derfor af allerstørste betydning for verdens patrioter. Og bevægelsen bør støttes, evt. ved at tegne abonnement på dens skrifter. Nærmere oplysning hos mig.

Front National er sat tilbage p.g.a. Bruno Megrets mytteri, der har resulteret i et nyt parti med næsten samme navn. Partiet holdt for nylig sin første selvstændige kongres. Megret siger, at han vil føre samme politik som Front National, men "uden dets overdrivelser, dumheder og provokationer". Front Nationals modstandere har dog opnået at få splittet de nationale stemmer. Desuden er der allerede splid i toppen af det nye parti. Front National ville iflg. Spotlight inden bruddet have stået til at få omkring 20% ved et valg som det kommende EU-parlamentsvalg. Nu forventes det at blive 10% med måske 5% til Megrets parti. Medierne vil givetvis spille partierne ud mod hinanden og favorisere det nye (i stil med hvad der blev gjort for Dansk Folkeparti, som af Fremskridtsfolk ved sidste Folketingsvalg bittert blev kaldt Dansk Fjernsynsparti).

Det ser nu ud til, at oprøret skyldtes kræfter både inden for- og uden for partiet. Flere efterretningstjenester, heriblandt CIA, har i årevis forsøgt at knuse partiet (se tidligere "Dronter") Spotl.22.3.99

Alle beskidte midler tages i brug over for partiet. I følge Spotlight 5.4.99 lykkedes splittelsen af partiet, fordi flere medlemmer af den franske frimurerloge Grand Orient havde infiltreret partiet. Denne loge har altid været blandt partiets argeste fjender og har en enorm magt i det franske samfund. Den er socialistisk. Disse medlemmer havde bl.a. held til at få partiets bankkonti fastfrosset med bankernes alt for villige hjælp, og Le Pen er i gang med at kæmpe i retten for at få frigivet partiets penge. Det betyder alvorlige problemer mht. at gøre sig tilstrækkeligt gældende ved det kommende EU-parlamentsvalg, idet samtlige kampagnemidler, omkring 40 mio. kroner er utilgængelige. Kan pengene ikke nå at blive brugt i valgkampagnen mister partiet endvidere retten til fra staten at få refunderet de valgomkostninger, som efter fransk lov tilkommer et stort parti som Front National. Der forventes retsafgørelse om 4 uger.

Dernæst fik Le Pen sin parlamentariske immunitet som EU-parlamentariker ophævet, blot fordi han havde udtalt, at "Jødernes holocaust er en detalje i Anden Verdenskrig. Også mange andre døde" I "Sovjet-EU-nionen" går den slags ikke. Første chikane, der blev arrangeret for at teste hans manglende immunitet blev et indbrud i hans bil i Bruxelles, hvor man fandt en skudsikker vest, et luftgevær og en revolver, hvorefter Le Pen blev anklaget for ulovlig våbenbesiddelse. Men han har tilladelse til at have disse ting. Sagen verserer nu i Belgien.

Trods de mange ihærdige forsøg på at bringe Le Pen i ulykke, er han den eneste ledende franske politiker, der ikke er indblandet i skandale. Le Pens fjender, derimod vælter sig i sådanne skandaler, alt fra korruption til tyveri, bedrageri og forsøg på at dække over forbrydelser.

Præsident Chirac og flere af hans nærmeste tilhængere, heriblandt Paris´ borgmester, Jean Tiberi, er taget i omfattende bestikkelse og nepotisme - bl.a. blev venner, der havde lavet ulovligheder mod Le Pen, belønnet med store, næsten gratis lejligheder. Ulovlighederne mod Le Pen omfattede bl.a. valgsvindlere, journalister, der havde specialiseret sig i mangeårig tilsvining af Le Pen, og provokationsagenter, som skulle bringe Le Pen i problemer med loven.

Et af de mest eklatante eksempler på det sidste var skændingen af en jødisk kirkegård i Sydfrankrig for en del år siden. Le Pen og Front National fik straks skylden, og i næsten to årtier betød det daglig bagtalelse og angreb i massemedierne. Efter 15 år blev Le Pen omsider renset, idet det viste sig, at den tidligere indenrigsminister Pierre Joxe, og dennes agenter stod bag forbrydelsen. Mange lignende tilfælde kunne nævnes.

Tidligere premierminister Alain Juppe anklages for massiv korruption. Tidligere premierminister Laurent Fabius havde ansvaret for en AIDS-skandale, hvor smittet blod dræbte mere end 5000 patienter. Socialisten Bernard Tapie endte i fængsel for svindel med arrangerede fodboldkampe. Socialistleder Henri Emmanueli kom i fængsel for bedrageri og tyveri. Tidligere socialistisk minister, Dumas, nu præsident for Forfatningsrådet (nærmest svarende til Højesteretspræsident) kom under anklage for delagtighed i en af Frankrigs største finansskandaler, og fik travlt med at søge orlov fra sit fine job, da hans tidligere elskerinde, Christine Devier-Joncour, skrev en afsløringsbog "Republikens Luder", hvor bl.a. hans korruption og forfald blev udstillet i saftige detaljer. Se også især "Dronte" nr. 4 "Undertrykte nyheder".

Spotl. 5.4.99

Le Pen vandt en overraskende dom 11.5., der genetablerede ham som den ubestridte leder af partiet og gør det muligt for ham at deltage i EU-parlamentsvalget 13.6. Dommen forbød samtidig rebellerne at benytte partiets navn, logo og ejendom. Sejre er samtidig et overraskende nederlag for den franske frimurerorden, Grand Orient, der har domineret fransk politik siden den franske revolution, med undtagelse af krigstidens Vichy-regering.

Grand Orient havde udøvet et normt pres på domstolen og medierne havde længe udbasuneret, at Le Pen ville tabe. Men taberen blev Bruno Megret, der var Grand Orient medlem, og som for år tilbage havde infiltreret partiet. Han var nået op til at være Le Pens stedfortræder og formentlige kronprins. Ved hjælp af korrupte advokater gennemførte han og hans medsammensvorne i december sidste år et kup, der skulle afsætte Le Pen og "redde partiet fra ham" (forbavsende ligheder med den danske scene, red.). Det mundede bl.a. ud i en kongres, Marignane, efter den by, den blev afholdt i, og Megrets hjemby. Også denne kongres og dens vedtagelser blev underkendt af retten. Partiet står nu stårkere end før, efter afklaringen.

De Gaulles barnebarn, 45 år, og som også bærer navnet Charles de Gaulle, har sluttet sig til Front National, og han opfordrer franskmændene til at gøre det samme og "forlade de partier, der forråder arven fra min bedstefader, og som ikke tjener Frankrigs interesser" Han taler om den korruption,der gennemsyrer alle de øvrige partier, inklusive Gaullistpartiet, og om, at de er villige til at sælge Frankrig til globalismen. Han er medlem af EU-parlamentet.

Spotl., 24.5.99

Østrig - Frihedspartiet

Ved de regionale valg i Østrig i marts fik Jörg Haider med Frihedspartiet mere end 42% af stemmerne i den sydlige provins Kärnten. Dette slog fuldstændig de venstresnoede medier ud, men især socialdemokraterne, med kansler Viktor Klima i spidsen, idet de nu er nede på omkring 30% på landsbasis og derved kan miste den majoritet, de har holdt siden krigen.

Haider er iflg. østrigsk sædvane berettiget til guvernørposten i denne provins, og dersom sædvanen følges i hans tilfælde, vil han generobre den status, han mistede i 1991, da han blev udsat for mediehetz efter at have rost nationalsocialisternes beskæftigelsespolitik.

Han overvejer nu at benytte "Schröder"-modellen fra Tyskland, hvorefter den politiske magt først erobres i provinserne, og til slut på landsbasis. Haider har efter hændelserne i 1991 optrådt lovlig "politisk korrekt" og er bl.a. gået helhjertet ind for den officielle "holocaust-doktrin", men han modtager som eneste reelle nationale mulighed stor støtte også fra det "yderste højre". Han står nu til at opnå omkring en trediedel af landets stemmer.

Spotl. 29.3.99

Ved parlamentsvalget i Østrig 3.10. fik Haiders parti, Frihedspartiet (FPÖ) 27,2% af stemmerne, blev det næststørste parti i Østrig og står dermed nu som det nationalt mest indflydelsesrige populistparti i verden. Som sædvanlig er den samlede verdenspresse bekymret, fordømmende, nedladende, og som sædvanlig har de andre partier ikke tænkt sig at rette sig efter den tydelige demokratiske folkevilje. (En interessant reaktion er Israels, hvor præsident Ezer Weizman råder Østrigs jøder til straks at forlade Østrig. Er der mon en indgroet dårlig samvittighed, der forårsager en så drastisk og tilsyneladende ulogisk rådgivning?, red)

(Berl.T.5.10.99)

England - British National Party

Englands største og mest succesfulde populist-parti, British National Party (BNP), står stærkere end nogensinde, når det nu går EU-parlamentsvalget i møde til juni. Nye afdelinger er kommet til over alt i landet, man stiller op i alle distrikter - selv om dette er en hård økonomisk belastning -, og medlemstallet er det højeste nogensinde.

Partiet blev startet i 1982 af en lille gruppe patrioter fra forskellige grupper, der var bestyrtede over at se deres én gang store fædreland blive forrådt af de politiske partier. Først fra begyndelsen af 1990´erne fik partiet dog vind i sejlene.

I 1993 fik partiet eksempelvis over 30% af stemmerne i Millwall ward (East London).

I 1997 opnåede det for første gang at opstille 55 kandidater på landsbasis, hvilket betød ret til at få sendetid i fjernsyn og radio (kravet: mindst 50). BBC har til det kommende valg - specielt med sigte på BNP - hævet en sådan grænse til, at et parti skal opstille overalt. Så det gør BNP. Mange andre mindre partier får problemer med dette krav, så censur-forsøget bliver udstillet, også af disse andre.

Tony Blairs giftige blanding af politisk korrekthed og kultur-kommunisme sender mange gamle "labour"-stemmer i armene på BNP, der korrekt ses som eneste reelle alternativ, der vil tale englændernes sag imod globalisering og minoritets-diktatur.

Store skarer desillusionerede englændere ser, hvordan islamisk- og anti-hvid vold stiger drastisk uden myndighedernes interesse, og hvordan middelklasse-englændere med partiernes tilsvarende ligegyldighed gøres til taberklasse i deres eget land.

"Eliten" er for længst blevet meget bange for BNP´s succes. En artikel i " The Daily Express" 8.2.99 viser, til hvilke yderligheder denne kulturkommunistiske "elite" vil gå for at standse partiet.

Artiklens overskrift lyder "MI 5 skal smadre race-bander" - og historien går ikke, som man kunne tro, ud på, at engelsk politi skal smadre de mange sorte og asiatiske gadebander, der i årevis har terroriseret ældre pæne briter. I følge artiklen er "Scotland Yard og MI 5 (Englands politiske politi) i færd med at planlægge en kæmpemæssig hemmelig operation, der skal opløse voldelige racistiske organisationer. Express erfarer, at efterretningsofficerer vil infiltrere grupper på det yderste højre så som British National Party". Artiklen uddybede herefter, at andre agenter skulle aflytte telefoner, åbne post, studere bankkonti og sygejournaler. Man ville bruge alle midler overhovedet, så som f.eks. at forfølge via skattevæsen, socialvæsen og kommunal administration. Man ville ydermere også forfølge pårørende på samme måde.

Der skulle oprettes omfattende EDB-registre over målpersoner, med deres meninger osv. Alle metoder, som man havde optrænet under bekæmpelse af IRA ville blive taget i anvendelse. Det endelige mål skulle være at indlede en serie straffesager mod lederne og deres medarbejdere. Politikommissær John Grieve, tidligere chef for anti-terror korpset, nu leder af London-politiets afdeling for race-forbrydelser fortæller i artiklen om disse teknikker. Som svar er han blevet indklaget til politiklagenævnet af BNP for sit ulovligt skævvredne syn på politiarbejdet. BNP har yderligere klaget til organisationer som "Liberty" og "Amnesty International", for hvem den erklærede forfølgelse af partilederes pårørende trods alt forventes at være for meget. Endelig bliver detaljer om myndighedernes totalitære forsøg på at kvæle et lovligt parti udspredt til en myriade af "ytringsfriheds"-hjemmesider på Internettet.

Spotl. 22.3.99

Dronte 7

Drontens hovedmenu